Tanaros kerdes? Valaki . i
a tanarommal rengeteget hulyeskedtunk regebben. nagyon Jo Volt a kapcsolatunk, sokat beszelgettunk, segitettunk egymanak, kolcsonos Volt a bizalom. de kb. 2 honapja bunkozik velem, flegmaskodik, hozzam se szol, csak ugy van. a szulinapomra( meg regebben Volt, tavaly, kaptam tole 1 szal rozsat is, amiz az osztalyban hagyott. en meg reggel bemetem, meglattam, es nagyon megotultem hogy gondolt ram valaki
kesobb derult ki, hogy tole kaptam. a szulinapjara en is adtan valamit neki, gondoltam ha mar o is adott... eltekintettem a "hangulatvaltozasairol". ugyan azt csintam mint o. az asztalan hagytam, csak odairtam meg 1 kis cetlire hogy boldog szulinapot (xy..-tol). tudlm hogy tudja h tolem kapta, az irasomat felismeri. de nen mondott semit. meg sem koszonte. egesz nap nem is lattal joforman. mintha direkt kerult volna. rosst esett nagyon. szerintetek haragszik ram? bar rakerdeztem (inkabb ordibaltam xd de ez balunk megszokott) hogy mi baja van velem, de o azt mondta h semmi, es kinevetett. ami nem volt megszkott.
bocsi hogy 1 kicsit hosszura sikeredett. a kerdesem az lenne, hogy szerintetek mi a franc baja van velem? mar megol az ideg... elore is koszi, ss a hulye valaszktol kimeljetek legyszives.
Ezért a hülyéskedésért őt ki is rúghatják. Nyilván nem akarja, hogy félreértsd, azt pedig végképp nem, hogy MÁSOK is félreértsék.
Tanár-diák kapcsolat mindig is hivatalos fog maradni, amíg az adott intézménybe jársz. Amint nem tanulsz ott, lazulhatnak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!