Ez nagyon gáz? 13/L
Amikor a suli elé érek gyomorgörcsöm lesz.Mikor bemegyek alig köszönnek.A legtöbb sulitársammal már próbáltam a barátkozást, de csak akkor nem néztek levegőnek mikor kellett valami sulis anyag vagy épp nem volt a közelben senki.Én meg örülök ha valaki egyáltalán szóba áll velem.Sokszor odamegyek,de akkor mindig elhallgatnak vagy olyan témáról beszélnek amihez nem tudok hozzászólni, így inkább elbújok a magam kis világában.Olvasok,tanulok.Ilyenkor mindig jön a lekezelő hangnem hogy ,,Mit tanulsz mindig?" Én ilyenkor óriási stresszt és szomorúságot érzek.Van egy-két lány akivel néha dumálok, de az sem komoly.Ma például edzésen voltam ahol megismerkedtem egy aranyos lánnyal.Azt gondoltam magamba hogy na végre lesz egy barátom.De mi van a kinevet ha megtudja hogy egy igaz barátom sincs,7 éves korom óta nem tartottam szülinapi zsúrt?Épp hazafelé tartottunk mikor megkérdeztem tőle hogy milyenek az osztálytársai.Akkor elkezdte mondani hogy van egy fiú az osztályában aki állandóan olvas, nem igazán találja a helyét.Mesélt,én meg teljesen magamra ismertem.Miért baj az ha valaki olvas,elmerül a maga világában?Az edzőm 24 éves,ő nagyon jó fej, de még sem mehetek vele bulizni mert fiatal vagyok meg cikinek érezné...A tanárokkal, szomszédokkal is kijövök,kedvesnek tartanak.Már csak az tartja bennem a lelket hogy a szüleim és a kisállatkáim szeretnek.De mi lesz ha ők nem lesznek?Megőrülök?Amikor ezt elmondtam apának azzal vigasztalt hogy a legjobb barátait 20 éves korában vagy azután ismerte meg.Én próbáltam barátkozni a suli kirekesztettjeivel, de az egyik az orrom alá...undorító.
Bocsánat,lehet hogy szánalmas,de ez az igazság.
Nagyon gáz vagyok?Mi a baj velem?

ez nem gáz, sajnos most nagyon sokan vannak ilyen helyzetben, ne izgulj, egyetemen nagyon sok ilyen emberke van mint te, pedig ők már rég nem 20 évesek
Azt teheted, hogy próbálj mindig nyitott maradni, beszélgetést kezdeményezni, vagy ha mennek páran valahova, akkor próbálj meg velük tartani.
És ha új suliba mész majd egyszer, akkor rögtön az elején barátkozni kell, mert 2-3 nap után kialakulnak a klikkek, és megint egyedül leszel
Sajnos jobb tanácsot nem adhatok, de sok sikert :)

Én is ilyen voltam ebben a korban. Most 21 éves vagyok, még mindig nem vagyok az a nagyon társasági ember,de már jól érzem magam, és vannak barátaim.
Ha jól gondolom még általános iskolás vagy. Na majd ha jön a gimi, akkor szedd össze minden bátorságodat. Tanuld meg megvédeni magadat, és a tanulás,olvasás mellett beszélgetni, barátkozni. Ott lehet új "életet" kezdeni. Amúgy én most fősulin találtam barátokra...de a te esetedben is biztos vagyok benne, hoyg ahogy múlnak az évek, egyre bátrabb leszel, egyre inkább rájössz, hogy mit kell tenned. Tudom, hogy most rossz, mert én is átéltem ezeket a dolgokat, és hát jó lett volna egy normális tinikor...de már nem bánom, mert legalább most tudtam javítani az akkori hibáimon:)
Milyen lehangoló egy csitri vagy :(
Minden az emberiség hibája, azokkal van a baj:O
Persze társaslények vagyunk, de az egyedüllétet elkel tudni viselni, ha állandóan ide oda kapsz , ha hajszolód szegény áldozataidat(jajjjjj talán te, nem is inkább te, meg te is, leszel a barim, naaaa:OOO), akkor nem lesz semmi akkor,,, hajrá így tovább, de ha csak vagy és élsz, tudod mindet, ahogy eddig egy erős egységként magadban, akkor nem fog fájni, amit nem találsz, és ha rád talál akkor meg jó lesz:O
Köszönöm a válaszokat!
3-as:Próbálok barátkozni de mindig leráznak.Ha te is ilyen helyzetben lennél megértenél.Dehogy az emberiség hibája, sok ember kedvel, de ők már felnőttek.

A társadalom hibája. A médián és nagyjából mindenen keresztül próbálják a fiatalok értékrendjét, mentalitását befolyásolni majdnem teljes sikerrel. Akivel ez nem történik meg, az olyan, mint Te. Ez a világ nagyon undorító hely. A lényeg, hogy szándékosan vagy kiközösítve. Nem akarják, hogy sok olyan legyen, mint Te, hanem inkább a kevés értékes embert próbálják lelkileg tönkretenni. Az elbutított, széthúzó, bizalmatlan, átnevelt embereket könnyű irányítani. Sajnos rá kell jönnöd, hogy a hatalmi érdekekről szól minden a világban, akármennyire is undorító, hogy elveszik az emberek szellemi szabadságát. A társaidnak nincsen szellemi szabadsága, nekik még rosszabb, mint neked.
Maradj ilyen, ne változz meg sosem. Vannak még olyan emberek, mint Te. :) Ezeket hívják értékes embereknek. :) Majd összehoz a véletlen velük. :)
És még annyit tennék hozzá a történethez hogy sokszor nyaliznak,máskor meg visszahallom hogy strébereznek meg szidnak.Kitűnő tanuló vagyok.Vagyunk egy páran ilyenek az évfolyamban de a legtöbbjüket nyomják,támogatják.Ezt onnan veszem hogy a suliban tartottak egy nyelvtan versenyt, 6-an jelentkeztünk a 7.évfolyamból.Megírtuk a tesztet,pár nappal később kérdezem a magyartanárt hogy mik lettek az eredmények.Mondja hogy majd az órán elmondja és akkor tudja meg mindenki.Én lettem a 2., mondják 89pontom lett xy-nak meg 89,5...Erre visszaszól hogy ,,Tényleg?Nekem azt mondták hogy 90..."És külön írta meg a tesztet.
Na mindegy,az a lényeg hogy a legtöbb kitűnő így ,,születik" nálunk.

Itt jön a ha valaki nem az átlagba tartozik, akkor gáz. Ez hülyeség. Én is voltam hasonló helyzetben. Engem is lestrébereztek, meg minden. Ehhez képest még mindig sokat tanulok és mára kifejezetten népszerű csaj vagyok. Rengeteg barátom lett, és épp azért szeretnek, mert értelmes vagyok. Ne aggódj, te is megtalálod majd a hozzád hasonló jö fej embereket! :)
16L
Köszi.:)
Jó hogy még léteznek értelmes emberek!:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!