Tizenévesek! Ti mennyire vagytok előítéletesek azokkal szemben, akik - akár többször is - megbuktak?
Figyelt kérdés
Hülyének nézitek őket, vagy nem is érdekel?2013. júl. 29. 14:08
11/16 anonim válasza:
én előítéletes vagyok, én is lusta vagyok voltam mindig, nagyon sok ilyen ismerősöm is van, de aki ilyen okból bukik meg az szerintem hülye, és az élethez se túl okos. Az élethez iskola kell vagy legalábbis nem ártana, és aki ezt nem képes belátni...attól hogy valaki jó arc, meg jó a humora nem sok köze van az iskolázottsághoz.
12/16 anonim válasza:
Attól is függ, hogy miért bukott meg az a személy.
Nem csak azért lehet megbukni, mert hülye a tanuláshoz... mondjuk ha lelki gondjai voltak, amiatt nem koncentrált a tanulásra és emiatt bukott meg, akkor megértem.
13/16 anonim válasza:
Megmondom őszintén, én az lennék. Persze vannak kivételek, ha nagyon nagy traumát élnek meg vmikor (és mondjuk a szerelmi bánat nekem nem az a kategória), akkor nyilván lehetnek olyan gondjaik, amik miatt nem tudnak teljesíteni, vagy mondjuk nincs ideje egyeseknek tanulni, mert beteg szülőt ápolnak, vezetik a háztartást, melóznak, hogy mindenre legyen pénz stb. De az esetek többségében vagy teljesen buták, vagy sz.rnak bele a tanulásba. Átlag gyerek simán át tud menni bármilyen tantárgyból, csak derogál nekik picit ráfeküdni a tanulásra, mert akkor kevesebb idő marad bulizni, shoppingolni, hülyülni meg facebookozni, kb.
14/16 anonim válasza:
Speciel én semmit nem tanulok, de 4,2 az átlagom elit gimiben. Aki megbukik, vagy nagyon szétszórt lehet, és az órán se tud figyelni, vagy buta, ennyi. Olyan nincs, hogy valaki azért bukik meg, mert lusta.
15/16 anonim válasza:
Én személy szerint nem itélem el mint embert, de ha bunkó akkor azt visszakapja:)
16/16 anonim válasza:
14-es, ne csak magadból indulj ki. Van, akire több minden ráragad az órán, van, akinek jobb a memóriája, van, akinek több józan paraszti esze van, van, aki jól tud puskázni (esetleg olyan tanárai vannak, akik letojják)... attól még rengeteg olyan srácról hallani, akinek meglenne az esze hozzá, legalább ahhoz, hogy egy hármast összekaparjon, mert a képességei arra jók, de inkább lesz.rja. Arról nem is beszélve, hogy az, aki ritka sokat lóg, arra még a sulis dolgok sem ragadnak rá. Nekem is volt olyan osztálytársam, aki épp hogy átcsúszott kettessel... nem volt teljesen buta, egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!