Hogyan tudnék beszélni a tanárommal? Hogyan tudnám fenntartani vele a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
átmentem másik suliba 9 es vok . De van egy kevenc tanárom akit a barátomnak tartok, nem tom hogy ő annak tart e. sokat beszéltem vele . De most hogy átmek a másik suliba nem tom hogy tarthatom vele a kapcsolatot. Félek attól hogy elfog felejteni én nagyon megkedveltem.És szeretnék vele továbbra is beszélgetni. Szerintetek mit csináljak? Volt már valaki ilyen helyzetbe ? Szerintetek elhívhatom talizni ?2013. júl. 2. 18:55
1/1 anonim válasza:
Hát..szerintem mondhatod neki valahogy hogy kedveled.
Vagy..mondhatod hogy hiányozni fog a suli ha elmégy ,különösen ő.Ilyesmiket szerintem.
Nekem volt ilyen.
Igazából nem hiszem hogy elfelejtett.
De nekem megvan a tanárom az e-mail címe.Ott is írtam neki.
Te is próbálkozhatsz ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!