Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ki a kedvenc tanárod és miért?

Ki a kedvenc tanárod és miért?

Figyelt kérdés
Milyen tantárgyat tanít a kedvenc tanárod, és mért ő a kedvenced? És ki az akit legkevésbé bírsz? mennyiben határozzák meg ezek a tényezők szerinted azt, hogy mennyire érdekel egy tantárgy vagy mennyire szereted azt?

2013. jún. 27. 20:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

A mostani kedvenc tanárom a példaképem.Ő 45 éves és nő.Matek-fizika szakos,de volt már óvonő,nyelvtanár..etc.(az utóbbi kettő nyilván nem nálunk volt).

Először nagyon féltem tőle,9.osztály végén jött be állandó jelleggel helyettesíteni a régi óraadós matektanárunkat(akit szintén megszerettem).Aztán 10.-be bejelentette az osztályfőnökünk,hogy a régi tanárunkat elküldték,úgyhogy a másik lesz a tanárunk,aki bejárt helyettesíteni.Akkor is haragudtam rá,hogy egy olyan embernek vette át a helyét,aki amúgy év végére egész jó pofa lett!Aztán 10.osztály félévkor volt valami grafikonos vagy én nem is tudom milyen feladat,amit nagyon kreatívan megoldottam.Színezgettem a grafikonokat,meg rajzoltam rá egy fiút meg melléje egy lányt szimbolikusan,és akkor ez nagyon megtetszett a matektanárnak.És akkor körbemutogatta,hogy mit műveltem,és mosolygott.Aztán utána kezdett rám figyelni,hogy vajon nekem mik a képességeim.(=hülye vagyok a matekhoz,de azért a tudásom javítható).Na és ő elkezdett hülyülni velem,meg a folyosón viccesen számon kérni..:) Aztán így folytatódott évzáróig a kapcsolat.Utána 11.osztályban megfigyeltük az egyik barátnőmmel,hogy ő cigizik,és hogy hol cigizik(mint a tanárok többsége nálunk).Na,és akkor amikor ő kiment,akkor egyszer a barátnőmmel a folyosón elneveztünk egy helyet,ez lett a cigizős hely.Ide kijártunk,sokszor már reggel is ott álltunk,vártuk a tömeget,hogy ki mikor jön,meg ott beszélgettünk.És sokszor reggel széles mosollyal jött be a tanárnő,és ettől annyira felvidultam,hogy az egész napom jó volt,és hirtelen mindenkivel kedvesebb lettem.Aztán most 12.osztályban tetőzött két hónap alatt a kapcsolatunk,szeptemberben éltük a bizalmi kapcsolatunk fénykorát.:)Megölelt kétszer is,én meg egyszer.Valahogy ki kellett mutatnom,hogy szeretem,és ő is kimutatta,mert szerintem már nem bírta magában tartani:DxD Végülis rengeteg mindent elmondtam neki magamról,és semmiért nem ítél el.Elfogad olyannak,amilyen vagyok.Egyszer a szemébe vágtam ugyan,hogy miért pont rám vetíti az otthoni gondjait,de azon is később nevettünk,mert viccesen mondtam neki,ő meg úgy reagált rá.:) Azt mondtam neki,idézem magam:"De azért tudja,hogy ilyenekkel nem tud becsapni!",na és akkor ezen átlátott már ő is,mint én a szitán.Tudja,hogy az érzelmi intelligenciám jóval nagyobb,mint az IQ-m.xDD:) És emberileg is értékesebb vagyok,és ő az életre is tanít.Arra tanít,hogy kemény munka árán lehet meg az,amire vágyunk.Remélem a végeredmény a siker lesz júniusban.

17/L

2013. nov. 2. 23:19
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem eddig nem nagyon volt kedvenc tanárom, de most szeptembertől a német tanárom lett a kedvencem. Szenzációs órákat tart, nagyon kedves, és motiváló. Ő szeretette meg velem az idegen nyelv tanulását mert eddig ki nem állhattam
2022. dec. 9. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!