Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van kedvenc tanárod? Te is a...

Van kedvenc tanárod? Te is a kedvence vagy?

Figyelt kérdés
Ez lenne a kérdésem, csak kíváncsi vagyok. Ha van, akkor tényleg kölcsönös? Kivételezik veled?
2011. máj. 9. 20:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen van. Az osztályfőnököm és ő is nagyon bír engem. Ha ott van az egész osztály, mindig oltogat és iszonyú jófej, mert mindent megtudok vele beszélni.
2011. máj. 9. 20:46
 2/6 anonim ***** válasza:
van kedvenc tanárom, és pont azért a kedvencem, mert neki nincs kedvence és nem kivételezik.
2011. máj. 9. 20:59
 3/6 anonim ***** válasza:

- Lenne, ha nem 20 percet adna a dolgozatírásra ami alatt le se tudom írni azt a sok mindent.

- Nem. :D

2011. máj. 9. 20:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan,aki szeretett engem és kivételezett velem (nem én tehettem róla),de nekem nem ő volt a kedvencem,talán pont emiatt.De úgy általánosságban nem volt bajom vele.
2011. máj. 9. 21:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Voltak, akiknek láthatólag a kedvence voltam, de egyik sem volt a kedvencem. Nekem ilyen kedvenc tanárom nem volt, inkább olyan, akit tiszteltem.
2011. máj. 10. 17:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Van, három is.

Nem kivételeznek velem szerencsére, de ha észrevenném, szólnék is nekik. Nincs rá szükségem.

Persze lehet kedvelni, nem azt mondom, de a pofára osztályozás undorító dolog.

2011. máj. 11. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!