Van kedvenc Tanárod, és hogy hivják?
Figyelt kérdés
nekem van kedvenc Tanárom Kovácsné Kazai Ildikó2009. jún. 13. 17:39
1/9 anonim válasza:
nekem mindig az volt a kedvenc tanárom aki jól nézett ki:)
volt egy pár ilyen
2/9 anonim válasza:
Van.....Daróczi Ambrus bácsi.........szenzációs ürge!
3/9 anonim válasza:
nekem az általános iskolai angoltanárnőm volt a kedvenc: Kopasz Istvánné(Erzsike néni)
5/9 anonim válasza:
némettanárom. de a nevét nem irom le:(
amúgy a németet mint nyelvet nem szeretem, de a németórát igen. de csak a tanár miatt.
6/9 anonim válasza:
A középiskolai fizikatanárom, meg a kémiatanárom. A nevüket nem írom le... A szegedi Radnótiba jártam.
De az egyetemen is van kedvencem. Ő is kémiatanár... (BME)
7/9 anonim válasza:
nekem is volt itt a középsuliban csak kár h elment :-(
8/9 anonim válasza:
most fejeztem be az általános iskolát,és onnan a kedvenc tanárom az énektanár volt:) gitárt és furulyát is tanított (külön) és még az énekkarába is jártam. jófej volt,kár hogy már fog többé tanítani:(((((
9/9 anonim válasza:
Nekem is van. Kettő is! :) Az egyik föcit tanít a másik matekot. Nevüket nem szeretném leírni, de annyit szívesen elárulok, hogy a budapesti Ady Endre gimnáziumba járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!