Kamaszok! Mit tegyek?
Nem, nem érdekli, hogy te ott leszel-e a ballagáson. Eggyel kevesebb vagy több mit számít. Az igazgatód pedig jól teszi, hogy nem nged át másik osztályba. Gondolj bele:
2 régen balhés gyerek, egy osztályban --> lehetséges balhék
vagy
egy lány utolsó éve ugyanabban az osztályban, ahova eddig is járt--> kisebb esély a balhékra
Egyébként nem értem, hogy mért olyan fontos a 8-os ballagás. Jövőre ennél fontosabb dolgok is lesznek pl. felvételi. Inkább ezen gondolkodj, mint egy nyomi ballagáson. Nem tök nyolc, hogy kikkel ballagaz el? A másik osztály is akkor fog ballagni, szóval nem értem a fejtörés okát.
Tehát nem tudsznagyon semmit se tenni, max könyörögni az ig-nak.
Ja és olyan szó nem létezik, hogy leballagni, csak olyan, hogy elballagni.
És mielött le öreg trottyozol, elárulom 15 vagyok (idén leszek 16).
"Szerintetek az igazgató ezzel az üggyel kifolyólag,ha édesanyám azt mondaná neki,hogy csak akkor ballagnék,akkor átrakna?"
Ha csak egy halvány utalás is lenne erre, én nemhogy nem tennélek át, de még a sulit sem fejezhetnéd be nálam, együttműködés hiányára hivítkozván.
Más utat javaslok, én adnék még egy esélyt Neked és ha kielégítő magyarázatot adnál, megfontolnám a kérdést és valószínűleg beadnám a derekamat, bár nem ismerem az előzményeket. A ballagás egy fontos pont az ember életében.
egy igazgató :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!