Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Kamaszok! Mit tegyek?

Kamaszok! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
7.osztályos vagyok. Most leszek 8.-os és sajnos az Á. osztályba járok,ahol igaziból nincsenek olyan jó baráti kapcsolataim,mint a B.osztályba,meg az osztályfönököt sem kedvelem itt. Őszintén bevallom 6.-ba voltak velem gondok és meg is bántam azokat :/ De 8.-ra nagyon szeretnék átkerülni a B.osztályba,de amikor édesanyám bement az igazgatónőhöz akkor sem akart átrakni az igazgatónőnk,az volt az indoka,hogy oda jár egy olyan gyerek akivel 6.-ban rosszabbak voltunk a kelleténél,de mára már mind a 2-en megnyugodtunk. 'És' én őszintén bevallom,hogy ezzel az osztállyal amibe most járok én nem akarok leballagni,de a B.osztállyal leballagnék. Szerintetek az igazgató ezzel az üggyel kifolyólag,ha édesanyám azt mondaná neki,hogy csak akkor ballagnék,akkor átrakna? Vagy őt nem érdekli az,hogy ki ballag az iskolájából és ki nem?! Köszönöm!:) 13/F

2013. jún. 15. 13:57
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
52%

Nem, nem érdekli, hogy te ott leszel-e a ballagáson. Eggyel kevesebb vagy több mit számít. Az igazgatód pedig jól teszi, hogy nem nged át másik osztályba. Gondolj bele:

2 régen balhés gyerek, egy osztályban --> lehetséges balhék

vagy

egy lány utolsó éve ugyanabban az osztályban, ahova eddig is járt--> kisebb esély a balhékra

Egyébként nem értem, hogy mért olyan fontos a 8-os ballagás. Jövőre ennél fontosabb dolgok is lesznek pl. felvételi. Inkább ezen gondolkodj, mint egy nyomi ballagáson. Nem tök nyolc, hogy kikkel ballagaz el? A másik osztály is akkor fog ballagni, szóval nem értem a fejtörés okát.

Tehát nem tudsznagyon semmit se tenni, max könyörögni az ig-nak.

Ja és olyan szó nem létezik, hogy leballagni, csak olyan, hogy elballagni.

És mielött le öreg trottyozol, elárulom 15 vagyok (idén leszek 16).

2013. jún. 15. 15:53
 12/26 A kérdező kommentje:
Jah,mert egy ismeretlen aki mindenbe beleköt,annak a sz@ros kérésére tenni fogok?! Ha olyan lennék,mint a többiek,akkor meg az lenne a baj, szoktál te utcára menni? Látod azokat a 13 éves kis bu@ikat?! Na ennyi!! Jöhetnek még válaszok amik normálisak!:)
2013. jún. 15. 15:54
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Kemény vagy, most aztán jól megmondtad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. jún. 15. 16:00
 14/26 A kérdező kommentje:
Nem keménykedésből mondtam! Hanem leírtam az igazságot. De ha te egy 13 éves srácba kötsz bele,akkor csak gratulálok. Ha meg pina hiányod van menj anyucit baszog@sd ;)
2013. jún. 15. 16:13
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Na, és csodálkozik, hogy nem teljesítik minden kívánságát! :)) Kis édes.
2013. jún. 15. 16:25
 16/26 A kérdező kommentje:
Megkértelek szépen,hogy fejezd be és amikor még direkt csinálod csodálkozol?? Szánalmas vagy! Azt hiszed ettől leszel kemény kis srác? Hát nagyot tévedsz kishaver;) Lehet,hogy 13 éves vagyok,de hidd el simán leütlek ;)
2013. jún. 15. 16:48
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Ó, leütsz? Egy felnőtt nőt? Gratulálok.
2013. jún. 15. 16:52
 18/26 A kérdező kommentje:
Ha nő vagy akkor sajnálom! Az írásod alapján srácnak tüntél! Szóval bocsánat!
2013. jún. 15. 16:56
 19/26 A kérdező kommentje:
Lányt és nőt SOHA nem bántanék!
2013. jún. 15. 17:00
 20/26 anonim válasza:
100%

"Szerintetek az igazgató ezzel az üggyel kifolyólag,ha édesanyám azt mondaná neki,hogy csak akkor ballagnék,akkor átrakna?"

Ha csak egy halvány utalás is lenne erre, én nemhogy nem tennélek át, de még a sulit sem fejezhetnéd be nálam, együttműködés hiányára hivítkozván.

Más utat javaslok, én adnék még egy esélyt Neked és ha kielégítő magyarázatot adnál, megfontolnám a kérdést és valószínűleg beadnám a derekamat, bár nem ismerem az előzményeket. A ballagás egy fontos pont az ember életében.

egy igazgató :)

2013. jún. 15. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!