Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nem bírom már ezt. Mit tegyek?

Nem bírom már ezt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Osztálytársaim és az iskolatársaim folyton lecsúnyáznak, ami nekem eléggé rosszul esik.Ma is láttam, hogy egy fiú nézett és valamit odasúgott a haverjának (gondolom azt, hogy milyen ronda vagyok) a haverja meg visszakérdezte , hogy kicsoda?! Az a srác aki súgott a haverjának az pedig így rám nézett és elkezdi, hogy az a csaj. Biztos , hogy nem azt mondta milyen szép vagyok.. Egyébként vannak olyan időszakok amikor senki se szól be máskor meg egy csomóan. Sokat bámulnak is.Igazából mindig azt látom, hogy súgdolóznak előttem nagyon és közben rám néznek. Biztos nem azért, mert tetszek neki..Voltak olyanok régebben akik kb mindennap elmondták, hogy mennyire ronda vagyok meg egy senki.. Ennek az lett a következménye, hogy mostanra teljesen magamba fordultam és nincs semmi önbizalmam. Senkivel sem tudok beszélgetni és nem is akarok, mert csak hülyeségeket beszélnék unalmas dolgokról.Barátaimmal se tudok nagyon beszélgetni már. Legszívesebben négy fal között élném le az életemet.Nem merek senki szemébe nézni mikor beszélünk és eléggé kellemetlen ez is.Mostanában elkezdtem vagdosni magamat, mert én már úgy is csak azt érdemlem , hogy fájdalmat érezzek.. Meg is szeretnék halni.Legtöbbször emberek között lefelé nézek, mert nagyon rosszul érzem magam mikor rám néznek.

Nem vagyok kövér , se pattanásos, jól is öltözködök. Az arcom a csúnya. Bár nemtudom, hogy miért, mert szerintem van nálam rosszabb is, őket pedig mindenki szépnek látja és menők.

Fiúk mondják rám ezeket. Sok lány pedig azt mondja, hogy nagyon irigykedik rám , mert szép vagyok. Ezeket a barátnőim is mondják és teljesen ismeretlenek is (visszahallom). Ilyenkor látok reményt, de utána úgy is elveszik ezt tőlem a negatív beszólásokkal.

Kérdés igazából itt az lenne, hogy hogyan szerezzem vissza az önbizalmamat és legyek valamivel szebb ?Mert így már félek elmenni bárhova is.

14/L :(

2013. jún. 13. 14:36
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Képet biztosan nem küldök.

Hogyan növelhetném az önbizalmamat?

Meg amúgy vannak barátaim itt nem ez a probléma.

2013. jún. 13. 19:17
 12/18 anonim ***** válasza:

szerintem sem vagy csúnya. sajnálom, hogy ennyire megvisel a helyzet, igazából akikkkel nem történt ilyen, nem tudják magukat beleképzelni pl a te helyzetedbe sem :(

nem te nem fájdalmat érdemelsz, remélem, hogy megtalálod az életben a társad, aki kirángat ebből...

2013. jún. 13. 20:49
 13/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm az együttérzést és a bíztatást.

Én is remélem, mert ez így télleg nagyon rossz.. :(

2013. jún. 13. 22:09
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nem arról sugdolóznak, hogy csúnya vagy, hanem inkább ilyesmiket "ez az a csaj, amelyik sosem néz mások szemébe, biztos titkol valamit. Azonkívül folyton mogorva és XY látta tesiórán, hogy össze van vagdosva"...
2013. jún. 14. 01:58
 15/18 anonim válasza:
Ne foglalkozz azokkal az emberekkel,akik bántanak,mert csak irigyek rád.Ez miatt nem kell rosszul érezned magad.Sose tudhatod,hogy a fiúk nem azért piszkálnak,mert tetszel nekik.Nekem sincs önbizalmam,de hallgass azokra az emberekre,akik igazán ismernek és szeretnek.Ne vagdosd magad,mert azt senki sem érdemli meg.Te biztos egy kedves ,okos és ügyes lány vagy.Mindenkinek vannak hibái,és ezt aki nem fogadja el,az nagyon buta.Nekem is szokta mondani egy fiú,hogy csúnya vagyok,de én csak röhögök rajta.Ezek az emberek azt élvezik,ha figyelsz ezekre a dolgokra.Ha nem figyelsz rájuk,akkor abba fogják hagyni.Ha elhiszed,hogy szép vagy,akkor mások is szebbnek látnak. :) Ne legyél ilyen butaságok miatt szomorú. :)
2013. jún. 17. 10:38
 16/18 anonim válasza:
szerintem se foglalkozz ilyen gyökerekkel... feleselj nekik vissza hogy ti meg még rondábbak vagytok :) állj ki magadért ... legyél kemény vagány csajszi... változz meg szólj be nekik :D veszteni nem veszthetsz semmit bántani nem fognak max piszkálnak de mondom te is piszkáld őket :)))) megérdemlik :)
2013. jún. 18. 00:02
 17/18 A kérdező kommentje:

Köszi télleg a bíztatást. :)

Amúgy most hogy elkezdődött a szünet sokkal jobban érzem magamat .:D

2013. jún. 18. 19:33
 18/18 anonim válasza:

-De ronda vagy.

Tessék ideírtam, rosszul érzed magad? Nem hiszem, hiszen nem is láttalak még, azt se tudom ki vagy, nem ismerlek. Valahogy így kéne kezelned a többi beszólást is, nem tudják ki vagy, nem látják az igazi arcod, úgyhogy amit mondanak tárgytalan. Remélem segíthettem, csao. 14/F

2013. jún. 30. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!