Mit lehet kezdeni az ilyen rosszindulatú munkatársakkal? Én már nem sokáig bírom lelkileg.
Egy olyan gyárban dolgozok ahol csak nők vannak, kb 80-an vagyunk. 21 éves vagyok, és legtöbben 40 év felettiek, ilyen fiatal mint én nincs is. Egész nap egymás ócsárolása megy, akár szemtől szembe is. Rám is rámszállt 2 nő már az elejétől kezdve, egész nap velem akarják el végeztetni a saját munkájukat is, rám fognak dolgokat, hibákat, amit nem is én követtem el, minden lépésembe bele kötnek, és futnak minden nap a műszak vezetőhöz hogy sorolják neki a vélt vagy valós hibáimat. Az egésznek a lényege, hogy ez a műszakvezető nagyon jó barátnőjük ennek a 2 nőnek, nem is beosztottként kezeli őket egyáltalán, gondolom ezért is merik ezt meg csinálni. Persze mindent el hisz nekik, és már fenyeget hogy nem sokáig lesz maradásom ha nem változok meg, mindezt olyan dolgok miatt amik színtiszta hazugságok. :/
Egyáltalán nem szeretnék itt maradni, de teljesen reménytelen hogy más munkát találjak, ez is 7 hónap keresgélés után sikerült.
Gondolom nem vagy ott régóta.
Nem kell panaszkodni, vitatkozni.
Csináld a (saját) munkádat amilyen jól csak tudod és bírd ki még 2-3 hónapig.
Idővel le fogsz kerülni a napirendről, ahova minden új kolléga kerül egy munkahelyen. Nem kell azon sokat rágódni, hogy ki mit beszél. Ha szar a munkád kirúgnak, ha nem, nem.
Add meg a tiszteletet a kollégáknak, és próbálj meg normális hangon szólni mindenkihez még, ha meg fojtanád egy kanál vízben akkor is.
Ha majd kiismerted a kollégákat és a "széljárást" a cégnél te is tudod alakítani a dolgokat, hogy jobb dolgod legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!