Nektek már volt olyan, hogy az osztálytársaid közül néhányan kigúnyolnak? Bővebben lent.
Hasonló helyzetben vagyok én is a két barátnőmmel:/ csak ők épp ellenkezőleg, nagyon rossz tanulók. Én az az emoféle nem szólok senkihez, fapofával ülök egész nap típus vagyok, ezért velem annyira nem foglalkoznak, de valamikor durván beszólnak, pl. r*banc (nincs okuk rá, nem buggyan ki a mellem mint egyeseknek)
Szerintem piszkálhatnak azért mert (valószínűleg) te vagy az egyetlen gyerek az osztályban aki foglalkozik a tanulással, vagy azért mert máshogy öltözöl mint a többiek, vagy egyszerűen selejtek és rajtad vezetik le a feszkót, mert tudják hogy úgysem szólsz vissza. Ha meg visszaszólsz vagányan, általában ezek azok a fajták, akik beijednek, és csak annyit nyögnek vissza hogy "kussoljá" "ne ugassá" mert épp nem jut más eszükbe-.-
Csak egy megoldás van tényleg. Ne foglalkozz velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!