Hogyan lehet melleket növeszteni? Nagyon rossz érzés amikor a osztálytársaid már azon agyalnak hogy pántnélküli ballagási ruhánk legyen. Neked meg még nincs is melled.
Tudtommal nem lehet. Biztos van a neten 1000 módszer, de ha működnének, mindenkinek nagy melle lenne.
Általánosból vagy középsuliból ballagsz?
Amúgy egyáltalán nem gáz, a kis mell. Sok csajnak jól áll, az értelmesebb pasikat meg nem érdekli ám a mérete :)
De amúgy linkelhetsz valami ruhás képet, hogy lássuk, hogy tényleg kicsi e
13 évesen még gyerek vagy :D Simán nőhet. Van olyan ismerősöm akinek 17 évesen nőtt meg a melle.
Aki meg kinevet, azzal egyáltalán minek foglalkozol? A barátaiddal foglalkozz, akik normálisak. Az ilyeneket szard le, ne is legyél a közelükben.
a ballagásig van még 1 évetek,ha a tietekről van szó :D addig nőhet valamennyit. ha csak ott kell lenni a nyolcadikosokén,akkor nem fontos a dolog,szóval nem kell pántnélkülit felvenned ha nem akarsz.
hidd el,ha tudnánk mellnövelő módszert,minden nő nagy mellekkel szaladgálna. :))
én 14 éves vagyok és most fogok ballagni. persze nekem már van mellem,de nem valami nagy.
és én nem tudok a genetikának sem hinni,mert ha apai ágon örököltem volna e téren,akkor akkora sem lenne mint most. viszont ha anyáméból kaptam volna többet,akkor már rég nagyobbnak kéne lennie. szóval én azt sem tudom,mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!