Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Volt olyan tanárod, aki...

Volt olyan tanárod, aki rendszeresen megalázott iskolás korodban valakit az osztályban?

Figyelt kérdés

Hanyadikosok voltatok?

Hány éves volt az a gyerek?

Milyen idős volt a tanár?

Milyen tantárgy(ak)at tanított?

Hány éve ennek?

Mit szólt hozzá az osztály?

Mit gondolsz ma erről?

tegnapelőtt 23:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Volt ilyen tanárom, és sajnos én voltam az, akit kipécézett. Pontosabban, minden általa tanított osztályban rászállt 1-2 olyan diákra, aki az átlaghoz képest csendesebb és zárkózottabb volt.

Gimis koromban volt, a nő pedig (ránézésre) olyan 35 körüli lehetett. A konkrét tárgy neve elég specifikus, így azt inkább nem írnám le, paranoiából :D Relatívan friss dologról van szó, ugyanis nincs 5 éve, hogy ez megtörtént.

Dióhéjban: minden egyes tanórán külön szentelt nekem egy blokkot, amin keresztül csakis engem kérdezett, és nem mindig a tárgyát érintő dolgokról is. Pár kivétellel jól tudtam válaszolni, akkor rendesen kigúnyolt, mikor meg helyes választ adtam, addig csűrte-csavarta, míg ki nem hozta egy ordináré nagy hülyeségnek. Ki is hívott a táblához, hogy néha ott válaszolgassak, olyankor pedig még bunkóbb lett; mindenbe belejavított, és egyszerűen semmi nem volt jó, amihez közöm volt. De sosem kaptam értük jegyet.

Olyan is volt, hogy a helyemhez képest a terem másik végében megszólalt egy telefon, és engem szidott le érte. A srác, akié amúgy a telefon volt, felvállalta, elnézést kért, de a nő meg sem hallotta, csak szidott engem tovább.

2-3 hónapig tartott az ámokfutása, de minden órára kijutott valami hasonló dolog, mint az előbb leírt telefonos. Végül kicsapták, egyik órája kellős közepén.

Olyan gyomorgörccsel és gyomorideggel voltam, hogy rövid időn belül erős szorongás is kialakult bennem, ami amúgy a mai napig sem múlt el teljes mértékben. Pedig járok pszichológushoz. Annyira tartottam a nőtől, hogy ki sem mertem állni magamért. A többiek meg... a fiúk konkrétan úgy viselkedtek, mintha cirkuszban, vagy kabaré esten lennének. Hangosan röhögtek rajtam, néha adták a tanárnő alá a lovat, és önfeledten élvezték a helyzetet. A lányok meg kínosan feszengtek.

tegnap 14:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!