Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Léteznek 3 szakos tanárok?

Léteznek 3 szakos tanárok?

Figyelt kérdés
Lehetséges egyáltalán? Nem túl sok a 3 szak? Vagy nem érettségiztet mindenből?

tegnap 16:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen, miért ne lehetne több szakja? Mesterképzesen 1-1,5-2 év alatt elvégezhető újabb szak.

Általános iskolában is taníthat valaki, nem feltétlenül érettségiztet mindenki.

Az is lehet, hogy több szakos, mondjuk 3, de az óraszáma kijön 2 tantárgyból, és nem tanítja a harmadikat.

tegnap 23:24
 12/13 anonim ***** válasza:

Természetesen léteznek, mindig is előfordult, hogy valaki alapból kétszakos diplomát szerzett, pl. matematika-fizika, és pár év múlva elvégzett még valamit, legtöbben pl. a számítástechnikát.

Nagyon hasznos és értékes pl. a természettudományos hiányszakok halmozása: biológia-kémia-fizika. Egy ilyen tanár ma kincset ér.

ma 09:12
 13/13 anonim ***** válasza:

Matematika-fizika szakon végeztem, aztán rá 10 évre megcsináltam az informatikatanár szakot is. Jelenleg egy gimnáziumban tanítok 25 éve. Többször is előfordult, hogy matekból és infoból középszinten fizikából egy másik iskolában emelt szinten érettségiztettem.

Jelenleg a fizika emelt szintre álltam rá. Járok vizsgáztatni (javítani és szóbeliztetni) és mellette magánórákat adok. Olyan kevesen vállalnak magánórákat emelt szinten fizikából, hogy ez számomra nagyon kifizetendő.

ma 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!