amikor valaki vegán lesz és hisz benne, hogy igen ez lehetséges, akkor van, hogy térít. de ezért bántani elég gáz, mert egy jó dolgot szeretne, hogy ne okozzunk más érző lényeknek fâjdalmat.
àltalában az ősparasztok nevetnek ezen és alázzák.
nov. 29. 18:35
2/20 anonim válasza:
Csomószor futottam már bele ilyen tüntetésekbe az utcán, de láttam videókat ahol a boltokba mennek be tüntetni.
Vegánból nem, de vegetáriánusból volt ismerősöm aki nagyon igyekezett megtérteni, kicsit idegesítő volt, hogy épp enné és azt kell hallgatnom, hogy egy szörnyeteg vagyok.
Amúgy szerencsére a legtöbb ismerősöm bármilyen diétát követ, nem akarja másra ráerőszakolni. Van aki mesél róla, de csak mert a témához illik amit mondana, soha nem csap át abba a beszélgetés, hogy ő csodálatos azért, mert ezt a diétát öveti és mindenki más ostoba.
nov. 29. 18:36
3/20 anonim válasza:
Ételek,italok/Vegetarianizmus kategóriát ajánlom. Nem pörög nagyon, mert a legfrissebb 25 kérdést 2 hónap alatt írták ki, de így is van közte provokáció (húsleves=hullatea) és erőszakos vegákra való utalás. Minden területen akadnak túlbuzgó emberek, olyanok is akik szerint csak az ő igazuk létezik. A radikálisok kedvelt módszere a bűntudatkeltés, és mindezeket összefoglalva ezért is kapták meg az olyan gúnyneveket, mint petanáci, femináci, veganáci.
nov. 29. 18:39
4/20 anonim válasza:
N+1-edik szekta, aki szerint ők az erkölcs csúcsa és rajtuk kívül mindenki rohadék.
nov. 29. 18:39
5/20 anonim válasza:
"àltalában az ősparasztok nevetnek ezen és alázzák."
Én senkin sem nevetek és tiszteletben tartom őket, de tényleg idegesítő, amikor egy evésnél egy utolsó szemétládának kell magam érezni, mert eszem egy kis csirkemellett zöldséggel.
Elmondhatja nyugodtan, hogy miért jó vegánnak/vegetáriusnak lenni, miért fontos, de amikor már enni sem tudo normálisan az más dolog.
nov. 29. 18:40
6/20 anonim válasza:
milyen zavaró lehetett a náciknak is ha valaki felhívta a figyelmet a tetteik következményeire. a túlbuzgó.
nov. 29. 18:42
7/20 anonim válasza:
#5 azért érzel így, mert tudod igazuk van csak nem akarsz rágondolni. amúgy nem zavarna.
nov. 29. 18:44
8/20 A kérdező kommentje:
Ha nekem evés közben odajönne valaki magyarázni, akkor lehet kapna két lángost tőlem.
nov. 29. 18:56
9/20 anonim válasza:
Ha már nácik, ők is pontosan így invalidáltak mindenkit, aki bírálta őket. A szélsőség bárhonnan jön, mindig ugyanazokat a formákat ölti.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!