Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg léteznek a "Vér...

Tényleg léteznek a "Vér Vegánok" ?

Figyelt kérdés
Akik mindig szóba hozzák, hogy ők vegánok, akik erőszakosan akarnak téríteni stb. Ilyen tényleg van, vagy csak egy túlzó karikatúra az interneten?
nov. 29. 18:31
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem hittem volna, hogy tényleg léteznek. Azt hittem ez csak valami túlzás.
nov. 29. 18:59
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon még az amúgy liberálisabb emberek sem tolerálják, aki ennyire agresszívan szektás.
nov. 29. 19:04
 13/20 A kérdező kommentje:
Valamiben csak jobbak vagyunk, mint a nyugat.
nov. 29. 19:19
 14/20 anonim ***** válasza:
52%

Én vegán vagyok, mellette glutént és cukrot sem eszem :D

De nem térítek én senkit semmire, max, akit érdekel és kérdez, annak mesélek. Mondjuk igaz, hogy nem elsősorban etikai okokból vagyok vegán, hanem mert követem a friss kutatásokat és azok szerint eszem.

nov. 29. 19:19
 15/20 anonim ***** válasza:
22%
De komolyan mit nem érteni ezen. Ha kutyákkal menne ez te is térítenél. Annyi, hogy sok vegán pont ezt érzi általában az állatokkal kapcsolatban.
nov. 29. 19:24
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Minden ilyen különc emberben van "Vér..." valakik.
nov. 29. 20:23
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Volt barátnőm volt ilyen típusú ember, aki mindenkit átakart terelni arra az útra amin Ő van, mer az a legjobb, köztük jómagamat is, hosszas veszekedés után rákellett jönnie, hogy senkit nem érdekel az Ő, életmódja.

Semmi bajom ha valaki más étrendet követ, mint az emberek többsége, de jó lenne ha nem erőltetné rá ezt, olyan emberekre akiket egyáltalán nem érdekel ez a fajta életmód.

nov. 29. 20:35
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
dolgoztam egyszer másfél hónapot egy ilyen kis vegán fiúcskával, szegény minden alkalommal hisztérikus szómenést kapott, ha nem zellerszárat ettem színezett szójával... mentségére szóljon, volt vagy 19 éves, értelmiségiek egyetlen szemefénye, nem nagyon volt még tapasztalata ebben a rideg, gonosz külvilágban, ahol nem minden arról szól, hogy az ő kedvében igyekszik járni...
nov. 29. 21:32
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Én például nem vagyok a gyorskaják és energiaital híve, nagyon ritkán fogyasztom. Nézni is rossz amikor Lujzika napi szinten a zsíros pizzaszeletet magába tömi, iszik rá egy doboz energiaitalt, már én vagyok ettől rosszul fizikailag. Teszi ezt azért, mert ebben a bolond irodaidőben nem lehet főtt ételt enni, meg drága a főtt étel, ha magának készíti időigényes. Ha azt nézzük, amit elfogyasztott, árban ugyanott vagyunk, mintha vett volna egy adag főtt normális ételt. Én ma pl 1800 Ft-ért ettem húst salátával, amiért más gyorskaját vesz, mégsem vágom ezt Lujzika képébe, amikor panaszkodik az anyagiakra, hogy neki csak ennyire futja, az idejére, amikor nekem is ugyanannyi ebédszünetem van, mégis tudok kajálni normálisan. Ugyanúgy nem szólalok meg, amikor értetlenkedik, hogy dehát ő alig eszik, mégis van rajta 5-10 kiló plusz.

Ha neki úgy kényelmes élni, nekem meg így, minek kezdjem kioktatni?

tegnapelőtt 00:13
 20/20 anonim ***** válasza:
Vannak. Én pl vegán vagyok de titkolom, főleg többi vegán előtt. Igazi kötekedő tetvek. Próbálnak hibát keresni, ami miatt beszólhatnak hogy nem vagyok én igazi vegán, miket csinálok szarul. Na meg ha nem beszélek lelkesen, hosszan a vegánságról az is gyanús/fura nekik. Na meg persze hogy macskáim vannak , és nekik főzök húst, halat. Hú ezért ölni tudnának!
tegnap 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!