Tényleg léteznek a "Vér Vegánok" ?
Én vegán vagyok, mellette glutént és cukrot sem eszem :D
De nem térítek én senkit semmire, max, akit érdekel és kérdez, annak mesélek. Mondjuk igaz, hogy nem elsősorban etikai okokból vagyok vegán, hanem mert követem a friss kutatásokat és azok szerint eszem.
Volt barátnőm volt ilyen típusú ember, aki mindenkit átakart terelni arra az útra amin Ő van, mer az a legjobb, köztük jómagamat is, hosszas veszekedés után rákellett jönnie, hogy senkit nem érdekel az Ő, életmódja.
Semmi bajom ha valaki más étrendet követ, mint az emberek többsége, de jó lenne ha nem erőltetné rá ezt, olyan emberekre akiket egyáltalán nem érdekel ez a fajta életmód.
Én például nem vagyok a gyorskaják és energiaital híve, nagyon ritkán fogyasztom. Nézni is rossz amikor Lujzika napi szinten a zsíros pizzaszeletet magába tömi, iszik rá egy doboz energiaitalt, már én vagyok ettől rosszul fizikailag. Teszi ezt azért, mert ebben a bolond irodaidőben nem lehet főtt ételt enni, meg drága a főtt étel, ha magának készíti időigényes. Ha azt nézzük, amit elfogyasztott, árban ugyanott vagyunk, mintha vett volna egy adag főtt normális ételt. Én ma pl 1800 Ft-ért ettem húst salátával, amiért más gyorskaját vesz, mégsem vágom ezt Lujzika képébe, amikor panaszkodik az anyagiakra, hogy neki csak ennyire futja, az idejére, amikor nekem is ugyanannyi ebédszünetem van, mégis tudok kajálni normálisan. Ugyanúgy nem szólalok meg, amikor értetlenkedik, hogy dehát ő alig eszik, mégis van rajta 5-10 kiló plusz.
Ha neki úgy kényelmes élni, nekem meg így, minek kezdjem kioktatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!