Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi lehet az oka hogy a feleség...

Mi lehet az oka hogy a feleségem hallani sem akar a saját osztálytalálkozójáról?

Figyelt kérdés

Mi lehet az oka, hogy ennyire tiltatozik hogy ő biztos nem megy el?

Elméletileg egy hangadó típus volt az osztályában.

ma 15:41
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
79%
Időpocsékolás, ha amúgy már nem tartják a kapcsolatot. Hiúsági kérdés is lehet szembesülni, hogy mennyire megöregedtünk.
ma 16:31
 22/34 anonim ***** válasza:
73%
Egyik osztálytalálkozómra sem mennék el, a legkevésvé sem érdekel, hogy mi van a többiekkel. Nagyon sok ember nevére nem is emlékszem - vannak akikkel meg simán elsétálunk egy más mellett, szerintem meg sem ismernek
ma 16:50
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Én azért nem járok, mert szégyellem, aki lettem. Általánosban és gimiben is kitűnő voltam, lett két diplomám, mégis csak átlagbért keresek és nem nagyon jutok egyről a kettőre. Semmi kedvem sincs azoknak az egóját fényesíteni a szerencsétlenségemmel, akik annó rólam másolták a leckét meg a dolgozatot és most sokkal előrébb tartanak, mint én.
ma 17:00
 24/34 anonim ***** válasza:
80%
Ha fizetnének se mennék el!
ma 17:04
 25/34 anonim ***** válasza:
84%
Tartja bármelyikkel is a kapcsolatot? Ha nem, akkor semmi értelme elmenni. Én se mennék a volna.
ma 17:11
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Általában nem a hangadókat szokták bántani, hanem a szendéket. A hangadók azok a kurwaidegesítő nagypofájúak szoktak lenni, akiknek legszívesebben mindenki bemosna, csak nem mer. Aztán az ilyen hangadó, amikor bekerül a való életbe és rájön, hogy semmit nem tud felmutatni, csak a nagypofát, akkor összemegy tíz centit és eltűnik a nyilvánosság elől.
ma 17:15
 27/34 anonim ***** válasza:
Utál valoszinuleg egy két tagot és nem is kicsit.
ma 17:40
 28/34 A kérdező kommentje:
Na ne röhögtessetek már, a feleségem egy nő, jó igaz a mai világban ez nem mindíg egyértelmű, de a hangadó rész az tuti nem arra akartam írni hogy fizikailag rettegésbe tartotta az osztályát, hanem arra értettem hogy az egyik ilyen lány klikknek volt a hangadója, tehát nem valószínű hogy őt piszkálták volna.
ma 18:01
 29/34 A kérdező kommentje:

27

Ez igaz, de egy két taggal meg jóban volt/van akivel már rég találkozott.

ma 18:02
 30/34 anonim ***** válasza:

29

1-2 tag miatt nem kell osztalytalkozo elég csak az 1-2 tag tartani a kapcsolatot.

ma 18:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!