Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi lehet az oka hogy a feleség...

Mi lehet az oka hogy a feleségem hallani sem akar a saját osztálytalálkozójáról?

Figyelt kérdés

Mi lehet az oka, hogy ennyire tiltatozik hogy ő biztos nem megy el?

Elméletileg egy hangadó típus volt az osztályában.

ma 15:41
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
25%
Saját tapasztalatból mondom, hogy a hangadók nem feltétlenül szeretnek mindenkit. Én is első évben még egy megszeppent kislány voltam, de annyi bántást kaptam, hogy milyen antiszociális vagyok, hogy utolsó évre nekem is nagy lett a szám. De attól még nem felejtettem el a sérelmeket. Nekem is voltak ott azért barátaim, de valakiről tudom, hogy 20-on pár éve alatt egyetlen nap munkaviszonya sem volt, mert szexért cserébe eltartatja magát valami férfival mindig. Lehet régebben elvoltunk egymással, mikor megbeszéltük a házikat vagy jártunk együtt programokra, engem ez a fajta élete már nem nagyon érdekel. Nem veszi be a gyomrom. Azok se érdekelnek, akik 5 évente egyszer előadják, hogy milyen sokra vitték, aztán mindenki tudja, hogy a mindennapokban bántalmazó kapcsolatban élnek és hónapról hónapra él. Azt figyeltem meg, hogy aki ténylegesen haladt előre, az nem jár ilyenekre, hogy felszínesen a saját jó életet mutogassa, hanem inkább a saját új körével elvan. Hát én is inkább így teszek.
ma 16:00
 12/34 anonim ***** válasza:
69%
Pláne hogy egyikük sem írt rám azóta semmit, szia vagy ilyenek, nem látom be, minek kéne ott lennem. De nem is volt szoros senkivel sem a kapcsolat. Nem szabad a múltban élni.
ma 16:00
 13/34 anonim ***** válasza:
70%
nekem nagy szám van és menőn öltözködtem és mégis utáltak...
ma 16:01
 14/34 anonim ***** válasza:
81%
Ha hangadó típusú volt, akkor valószínűleg nem ő volt az, akit bántalmaztak...nem tudom, ezt honnan veszitek. Talán épp az ellenkezője miatt nem akar menni. A korábbi nagy hangja miatt.
ma 16:06
 15/34 anonim ***** válasza:
53%
14 vagy azért volt hangadó, mert sokat bántották és megtanulta megvédeni magát és nagyobb szája lett. Mindig azokat bántják, akik némák. Attól, mert valakinek nagy a szája, még lehetett gátlásos és önbizalomhiányos, amit ezzel próbált elrejteni. Ne csak a felszínig láss.
ma 16:13
 16/34 anonim ***** válasza:
78%

Miért kellene?

Én sem járok osztálytalálkozókra, ugyanis szerintem totál felesleges időtöltés.

Mondjuk mi a "hangadó" típusú osztálytársat spec. úgy utáltuk mint a szart, mert iszonyat idegesítő volt.

ma 16:18
 17/34 anonim ***** válasza:
58%
Én nem is nagyon hiszek az ilyesmiben, azok mennek, akik akkor is jóba voltak. Az meg lényegében nem is osztálytalálkozó, hanem baráti összeröffenés, találka.
ma 16:18
 18/34 anonim ***** válasza:
75%
10-es, vagy épp ő volt a gyökér paraszt :D, és azért nem megy.
ma 16:19
 19/34 anonim ***** válasza:
55%
18 a gyökér parasztok általában nem veszik magukat észre. Pont ő miattuk nem mennek a normálisak, mert semmi kedvük ismét találkozni a gyökér parasztokkal.
ma 16:20
 20/34 anonim ***** válasza:
83%
Én sem mentem el soha és nem is fogok. Tiszta szívemből gyűlöltem az osztálytársaim 90 %-át. Nem fogok velük órákig majomkodni, időt pocsékolni rájuk
ma 16:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!