Mennyire normális, ha egy tanár otthon a saját diákja képeit nézegeti?
Figyelt kérdés
Az iskolában azonban teljesen ugyanúgy kezeli, mint bárki mást, és egyáltalán nem hozza kellemetlen helyzetbejún. 20. 14:16
2/15 Somló Volán Zrt. válasza:
Szerintem normális. Ha nem ő csinálta a képet titokban, és a diák rakta fel magáról a képet a netre, akkor normális. Én is szoktam az osztálytársaim profilképeit nézegetni csak úgy.
4/15 A kérdező kommentje:
És ha maszturbál is rá? Gimnazista a lány, aki maga töltött fel képeket a közösségi oldalaira
jún. 20. 14:36
7/15 anonim válasza:
Attól függ. Ha csak a családi rendezettség miatt kukkolja a neten, az oké, de ha közben recskázik rá, az már nem annyira
8/15 anonim válasza:
6 lehet pont a maszturbáló férfi tanár a kérdező
9/15 Somló Volán Zrt. válasza:
Amúgy nem lehet, hogy azért nézi, mert feldobja neki a net?
10/15 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel a kérdező vagy könyvet ír vagy arról ábrándozik, hogy mennyire reális a szituáció, hogy a tanár, aki bejön neki, úgy bánik vele, ahogy másokkal és otthon meg a képeit nézegeti és maszturbál rá.
Teljesen normális, ha ilyeneket gondol valaki. Annakidején én nő létemre nagyon bele voltam habarodva egy nőbe és nem jól sültek el a dolgok, mert nagyon nem jól közelítettem felé, konkrétan menekült tőlem.
Nekem ez annyira fájt, hogy egy idő után elkezdtem én is fantáziálni, hogy igazából ez csak álca és titokban szerelmes belém. Még arról is fantáziáltam, hogy felbukkan egyszer a helyen amerre lakom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!