Az normális, hogy nő létemre szívesebben nézegetek más nőkről fotókat, mint férfiakról?
en is ilyan vagyok:D
neha még arra is gondolok milyen lehet, megsimitani az arcukat. Lehet, hogy egy kicsit beteges, de ez van.
17L
Normális, ha neked nem okoz problémát. A legtöbb nő megnézi a többi nőt, aztán vagy irigykedik vagy elismeri. Ezzel semmi gond. A barátnőmmel közösen is megszoktunk nézni lányokat, sokszor ő szól, hogy xy de szép vagy milyen jó a haja. Ettől még heteró. Ha szexuális vagy egyéb vonzalmat is érzel nők miatt, attól leszel biszexuális vagy leszbikus.
Pasiként én is megnézek más pasikat, elismerem ha valaki helyes vagy kidolgozott a teste. Attól, hogy neked kevesebb pasi kelti fel a figyelmed, még érdekelhetnek, csak máshol keress. Bár nekem úgy tűnik, mintha lenne benned egy kis előítélet ilyen téren. Miből állapítod meg, hogy üres a tekintetük vagy ilyesmi? Főleg, ha Channing Tatum érdekel, amikor ő sosem az eszéről vagy a színészi tehetségéről volt híres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!