Melinda- kérdése:
Normális ha élőben szívesebben és többet beszélgetek egy emberrel mint interneten keresztül?
Figyelt kérdés
Van egy mostani barátom..és emiatt sokat veszekedtünk hogy alig beszélgetek vele fészbukon...pedig igyekszem témát keresni meg minden..de interneten valahogy nem megy..ti mit gondoltok erről?2012. aug. 7. 11:25
1/7 anonim válasza:
Nálunk is dettó! Neten nem. Élőben be nem áll a szánk!
2/7 anonim válasza:
ez lenne a normális, hogy a személyes kapcsolatokat részesíted előnyben. én is csak fontosabb dolgokat beszélek meg, vagy csak a következő találka időpontját. nálam is van olyan akivel egész egyszerűen képtelen vagyok beszélgetni fb-n.
3/7 anonim válasza:
Az élőbeszéd a normális módja a kapcsolattartásnak nem az internet. Én pont fordítva vagyok, ismerősökkel könnyen kommunikálok interneten, amikor viszont ismeretlenekkel kellene (társkereső) akkor jóval nehezebben megy.
4/7 anonim válasza:
Ezt is embere válogatja...,van olyan akinek élőben szófosása van,másnak meg jobban megy pl. chaten beszélgetni,mert élőben gátlásosabb.
5/7 A kérdező kommentje:
örülök hogy nem vagyok egyedül! :) hát az elején nekem is mindig úgy van hogy kicsit félénk vagyok utána meg úgy kérik hogy fogjam már be a szám.
2012. aug. 7. 11:40
6/7 anonim válasza:
hát...én is ugyanígy vagyok a barátommal...habár nálunk az a probléma,hogy távkapcsolatban élünk...ő egyiptomi állampolgár.Legközelebb jövőhéten találkozunk 6 hónap után :D már alig várom.
De neten tényleg mindig veszekszünk...már néha úgy vagyok,hogy hagyom a fenébe,egyszerűen nem jön át semmi érzés,skypon keresztül sem...de azt a pillanatot viszont imádom,ha láthatom...már jó lenne,egy helyen lakni :/
7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő..teljesen megértelek! :) csak hát az én barátom itt helyben lakik..és én valahogy nem is akarom erőltetni a találkozást..mert nem akarom hogy kényszerből találkozzunk..majd ha ő szeretné akkor szól..
2012. aug. 7. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!