Iskolában jártatok már úgy,hogy akikkel jóba voltál egyik napról a másikba már nem voltatok jóba aminek nem tudtad akkor az okát?
Figyelt kérdés
tegnap 17:41
1/6 A kérdező kommentje:
másikra*
tegnap 17:41
4/6 anonim válasza:
Iskolában én nem kerestem soha okokat.
Amikor a legjobb bnőm átpátorlt a legnagyobb utálómhoz es egy naptol ők csak kettes vagy többesben játszottak csak, mégcsak meg se fordultak bennem kérdések, hogy miért.
Ez az élet, hogy egyszer veled játszik vki, másszor meg mással, ha tetszik ez neked, ha nem, c'est la vie. En is egyszer a macimmal játszok máskor meg Barbibabával.
5/6 A kérdező kommentje:
3) Tudom,hogy nemcsak iskolában van ilyen de azért így tettem fel a kérdést mert érdekel ,hogy iskolán belül volt mással is ilyen illetve mivel így össze vagytok egy helyre zárva tehát még látjátok egymást így ezért érdekelt.
tegnap 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!