Mi történt azzal a gyönyörű és népszerű lányokkal akivel egy iskolában jártatok?
Figyelt kérdés
2022. aug. 8. 14:56
1/16 anonim válasza:
Aki mellé okos is volt, sokra vitte. Aki nem, az leszült valahova és maradt főállású anya 🤡
2/16 anonim válasza:
Talált egy hmcs-t, és élősködik rajta, gyereke van, nem dolgozik. Mellé buta, mint a főd
3/16 anonim válasza:
Nem tudom. Eltűnt mint szürke szamár a ködben, sehol nem lelhető fel.
5/16 anonim válasza:
18-22 éves koruk közt a legtöbbjük házasodott és lebabázott. Néhányan dolgoznak, a többiekkel nem tudom mi van.
6/16 anonim válasza:
1,Professzor egy neves bp-i klinikán.
2,Idegennyelvű intézetben ig helyettes, szintén Bp.
Szép és buta ismerőseim nem voltak, hihi.
7/16 anonim válasza:
Megvannak; egyetemet végzettek, van rendes munkájuk, sőt, vannak akiknek már családja is van (27-28 évesek) Szerintem nem a szépségtől függ hogy kiből mi lesz, hanem az oktatástól amit kap. Volt szerencsém egy erős iskolába járni, így nyilván nem olyan volt osztálytársaim vannak akik már 18 évesen felcsinálnak valakit, vagy teherbe esnek.
8/16 anonim válasza:
Még szebbek, és még gyönyörűbbek lettek.
Férj, gyerekek, szép ház.
A nyomingerek meg enélkül, és güriznek egyedül tengődve valahol. Sokat érnek a 2 diplomájukkal, ha rondák, meg bénák egy család fenntartásához.
10/16 anonim válasza:
Ugyanazt tapasztaltam,mint amit említett más is: aki okos és ügyes is volt, nem csak szép, annak jól megy, jó karriere van. A butábbak házicselédek lettek a nem épp bölcsen megválasztott férjuruk mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!