Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mesélnétek sztorikat amikor...

Mesélnétek sztorikat amikor ti lógtatok a suliból de rajta kaptak titeket?

Figyelt kérdés

Pl.útközben épp találkoztál egyik családtagoddal vagy ilyesmi...

Nekem csak a lógások kezdeti szakaszában volt az, hogy majdnem vagy tényleg lebuktam, amikor még nem voltam óvatos és ügyes benne.

A történeteim:

Akkoriban utáltam a sulit amiben voltam, a másikat is amiben ez után voltam így 2 suliból lógtam rendszeresen, míg nem találtam rá a jó sulira. Még az elején nem bírtam már egy légtérben lenni velük, folyton cukkoltak bármit csináltam én meg értetlenül tűrtem is. Első lógásnál nem volt semmi, de paráztam belül, nehogy lássak valakit a családomból de nem volt gond. Egyik lógásnál, mikor ugye elindultam a suliba de én vissza irányba mentem csak nem számoltam azzal, hogy összefutok az egyik rokonommal és pont volt olyan szerencsém, hogy egy ajtónál találkoztunk össze...akkoriban nem volt még ez az első ajtós dolog és a középső ajtónál szálltam fel, hát majdnem elsüllyedtem mikor találkozott a tekintetünk, pont ő volt az ajtóban. Kérdezte hova, én próbáltam valahogy menteni a dolgot, hogy rossz irány de nem vette be és végül el kísért vissza. Nagyon égő volt de utána sikerült tovább lógni a napot, nem kísért el a kapuig.

Másik eset amikor majdnem lebuktam. Szintén ezzel a rokonnal volt, hogy buszon mentem vissza felé és a buszon vettem észre, hogy ő pont a busz közepén van. Pánikoltam de szerencsére nem vett észre és próbáltam takarni magam, elhúzni a fejem oldalra, gondolkodtam hogy leszállok, de ez lehet elárulna ha felismerné a kabátom, bár nem biztos, hogy látott volna hátul. De valahogy sikerült megúsznom és végállomáson elkerültük egymást, én másik irányba mentem mint ő. De nagyon para volt.

Harmadik, itt a nagyimmal találkoztam majdnem, végállomáson voltam a buszon és ültem szépen a kedvenc helyemen hátul és vártam, hogy elinduljon. Egyszer csak ő felpattan a buszra és leül valahol középen. Hát valami nagy szerencsém volt de gyorsan kinyitottam az ajtót a gombbal és kisurrantam, próbáltam gyorsan elbújni valami mögött és megvártam míg elindul. Itt nem voltam benne biztos, hogy látott e vagy nem ahogy leszálltam de szerintem nem. De vele annyira nem lett volna para, ha rajta kap. Ki tudtam volna magyarázni.

Meséljetek ti is ilyen történeteket, ahol rajta kaptak lógáson vagy majdnem. Mit csináltatok napközben?

Én rendszerint buszoztam végállomásig majd vissza. Nagyon el lehetett vele időzni. Persze egy idő után már nem lógtam és mikor jobb iskolába kerültem, ott eszembe se jutott. Talán csak egy nap de valóban egy nap volt 3 év alatt...

ma 21:39
 1/1 anonim ***** válasza:
Rokon, ismerős sosem kapott rajta, osztályfőnök talán párszor.
ma 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!