Osztálykiránduláson üvegeztünk. Csak boxeralsó és póló volt rajtam.
A csajok ültek az ágyon én pedig felhúzott térdekkel szemben egy másik ágyon. Furcsa pillantásokat láttam rajtuk folyamatosan, de nem értettem, hogy mit nézhetnek rajtam.
Később a saját szobámban vettem észre h kilógott a teljes felszerelés. Utólag volt ciki... de akkor nagyon.
Lány vagyok, de egy fiúbarátom mesélte a sztorit. :D
Mielőtt összejöttek az exével, barátok voltak, és átment a lányhoz. Nagyon tetszett neki, meg már szerelmes volt belé, és semmi olyan nem történt, de felállt neki. Valamiért teljesen meghülyült, és elfelejtett gondolkozni, ezért kiment a fürdőbe, és kiverte... a mosdókagylóba. Aztán letörölte az alsógatyájával, és ha jól emlékszem, még le is zuhanyozott utána. Egy jó 20-30 perc után lépett ki a fürdőből, és azt mondta a lánynak, hogy bepisilt, majd hazament. :DDD
Ettől függetlenül később összejöttek, és pár hétre rá elmesélte neki, hogy mi is történt akkor valójában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!