Mesélnétek nekem "magyar összetartás" sztorikat külföldről?
Figyelt kérdés
Remélem lesznek akik hasznát veszik ezeknek a sztoriknak.2020. jún. 27. 00:05
1/5 anonim válasza:
Sajnos ennek csak a fordítottja jellemző.
2/5 anonim válasza:
Pár éve voltam németben, telefont vásároltam de gyárilag hibás volt ezért visszavittem oda ahol vettem. Én csak angolul tudok, viszont az ügyfélszolgálatis nem tudott angolul. Nagy szerencsémre volt ott egy magyar aki meghallotta mi a gond, és tolmácsolt nekem, így hamar megoldódott az ügy. Nem nagy cucc, de nekem hatalmas segítség volt
3/5 anonim válasza:
Ilyet nem láttam és nem hallottam még eddig. Ellenben ellenkezőjét...
4/5 anonim válasza:
Erasmuson voltam külföldön, és a magyar hallgatók egyáltalán nem voltak vevők a társaságomra, hiába közeledtem feléjük, hogy találkozzunk, csináljunk programokat. Lehet, hogy az angoljukat akarták fejleszteni, de ez szerintem túlzás...
5/5 anonim válasza:
Nincs ilyen tapasztalatom, külföldön élek. A magyar ott fúrja meg a másikat, ahol csak tudja, nem is keresem a társaságukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!