Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Komolyan soha semmi sem jó?

Komolyan soha semmi sem jó?

Figyelt kérdés

A férfiak biztos majd ideírják, hogy főként a nők nem tartanak össze, ez mondjuk abból is látszik, hogy nőként leírom ezt a nőket rossz fényben feltüntető kérdést.

Szóval a napokban távolsági busszal utaztam, és elöl ültem, és láttam, hogy jön egy csinos csaj. Előttem jobbra és balra 1-1 nő ült (ismerték egymást, beszélgettek) ült, de hagytak maguk mellett helyet. Szóval jön ez a náluk jóval fiatalabb csaj, és gondolom irigykedtek. Megvette a jegyét, de közben 1-2 aprót elszórt, párszor körbe nézett, de nem csúszott-mászott (lehet szoknyában volt, nem emlékszem). A középkorúak is körbenéztek, majd az egyik megszólalt "de nagyon apró volt szerintem" vagy valami ilyesmit, jelezve, hogy hagyja a csudába, amúgy is feltartja a sort.

És most jön a lényeg: Amikor elment a csaj, epésen összenéztek "Nem neki kellett megdolgozni érte, hogy képzeli, hogy így szórja a szülei pénzét, majd ő is megtudja, mi az értéke".

Utálom az ilyet. Szörnyű volt hallani.

Ha el kezd még tovább ott keresni egy kb. 10 forintost, akkor smucig, sóher, így meg "nem ő dolgozott meg érte".

2015. máj. 27. 08:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Szimpla rosszindulat a féltékenységből fakadóan. Persze, ha valaki ilyen mentalitással áll mindenhez és mindenkihez, akkor semmi sem jó.
2015. máj. 27. 09:30
 2/3 anonim ***** válasza:
ez a sztori ennyire megrázott; az emberek egy része ilyen nem kell velük foglalkozni, gondolj bele a barátaidat milyen sok emberből választod ki, nem mindenki jófej és sokan vannak akiknek semmi sem jó.
2015. máj. 27. 09:46
 3/3 anonim ***** válasza:
A nőkre jellemző a rosszindulat, sokkal inkább,mint a férfiakra - mondom én, nő létemre.
2015. máj. 28. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!