Komolyan soha semmi sem jó?
A férfiak biztos majd ideírják, hogy főként a nők nem tartanak össze, ez mondjuk abból is látszik, hogy nőként leírom ezt a nőket rossz fényben feltüntető kérdést.
Szóval a napokban távolsági busszal utaztam, és elöl ültem, és láttam, hogy jön egy csinos csaj. Előttem jobbra és balra 1-1 nő ült (ismerték egymást, beszélgettek) ült, de hagytak maguk mellett helyet. Szóval jön ez a náluk jóval fiatalabb csaj, és gondolom irigykedtek. Megvette a jegyét, de közben 1-2 aprót elszórt, párszor körbe nézett, de nem csúszott-mászott (lehet szoknyában volt, nem emlékszem). A középkorúak is körbenéztek, majd az egyik megszólalt "de nagyon apró volt szerintem" vagy valami ilyesmit, jelezve, hogy hagyja a csudába, amúgy is feltartja a sort.
És most jön a lényeg: Amikor elment a csaj, epésen összenéztek "Nem neki kellett megdolgozni érte, hogy képzeli, hogy így szórja a szülei pénzét, majd ő is megtudja, mi az értéke".
Utálom az ilyet. Szörnyű volt hallani.
Ha el kezd még tovább ott keresni egy kb. 10 forintost, akkor smucig, sóher, így meg "nem ő dolgozott meg érte".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!