Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A való életben is vannak...

A való életben is vannak olyan diákok mint például az internátus cimű sorozat filmben hogy ha befolyásos gazdag szülő gyereke vagy akkor azt hiszik bármit meg tehetnek ?

Figyelt kérdés

A rosszabbik esetben a tanárnak is flegmán válaszol mert hát ő meg teheti neki egy tanár ne szoljon be hogy mit tehet és mit nem mert azt tesz amit akar.

Lehet hülyeség ez az elmélet de érdekelt a végeredmény.

okt. 24. 19:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Off, de én örültem volna egy történetszálnak, ahol bemutatják Eva Wulf és Camilo kapcsolatát. A kezdetekben nagyon mutogatják, hogy Camilo mennyire megszállottja Sandrának, simogatja a képernyőt, amin Sandrát figyeli, de az nem derül ki miért. Szerintem bemutathatták volna, hogy kisfiúként nem találja a helyét az árvaházban, de egyszer rátalál Eva-ra. Pl egyszer menekül a bántalnazói elöl és elbújik egy szobában, aztan kiderül az Eva szobája. Aztán jóban lesznek, sok időt vannak együtt és Camilo beleszeret, de Eva egy nap eltűnik. Aztán Camilo rátalál valahogy és elmondják neki, hogy mi történt Evaval és így kerül be Camilo a Gemini projektbe.

Egyszerűen Camilo ahhoz képest hogy a főgonosz, olyan vérszegény háttérsztorit kapott, hogy az már fáj, pedig ha a sok Ivan-Julia hisztit lecsökkentik, a helyére beilleszthettek volna egy fantasztikus háttérsztorit.

jan. 10. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!