Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A való életben is vannak...

A való életben is vannak olyan diákok mint például az internátus cimű sorozat filmben hogy ha befolyásos gazdag szülő gyereke vagy akkor azt hiszik bármit meg tehetnek ?

Figyelt kérdés

A rosszabbik esetben a tanárnak is flegmán válaszol mert hát ő meg teheti neki egy tanár ne szoljon be hogy mit tehet és mit nem mert azt tesz amit akar.

Lehet hülyeség ez az elmélet de érdekelt a végeredmény.

okt. 24. 19:55
1 2
 1/11 grafno ***** válasza:
84%
Én inkább a kisebbségnél vettem ezt észre, hogy megtehetnek bármit és nem lesz következménye.
okt. 24. 20:01
 2/11 A kérdező kommentje:
Értem köszi a választ.
okt. 24. 20:04
 3/11 anonim ***** válasza:

persze, yt on fél éve végigsöpört hogy az orosz milliárdos kölyke 0km-es luxusautókat égetett porig a mező közepén.

szerinted ezek után az ilyeneknek parancsol bárki is?

okt. 24. 20:07
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem csak ők

okt. 24. 20:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Gimiben volt egy osztálytársam, akinek igencsak gazdag szülei voltak (egyikük jól kereső ügyvéd, másik meg ingatlanos volt), ő például sokáig azt hitte, bármit megtehet, mégpedig következmények nélkül. Majd jött egy tanár, aki kicsit helyre billentette. Nem szó szerint.
okt. 24. 21:31
 6/11 A kérdező kommentje:
Sajnos az ilyenek csak ebből értenek.
okt. 24. 21:49
 7/11 anonim ***** válasza:

Persze, hogy van.

Már kisiskolás szinttől ott vannak ezek egészen az egyetemig (lásd a tanárverő szülőktől a Schadl féle megvett vizsgákig)

okt. 25. 07:42
 8/11 anonim ***** válasza:
Imádom azt a sorit. Azzal tanultam spanyolul. Tudok tök jó kifejezéseket.
okt. 25. 13:11
 9/11 A kérdező kommentje:
Én is imádom
okt. 25. 14:42
 10/11 anonim ***** válasza:

Én nem internátusba jartam külföldön, de olyan suliba, ahol a szülők színészek/vezetők/befolyásos emberek voltak. Én más miatt kerültem be, nem voltak nagyemberek a szüleim. Hát teljesen más mint amit az Internátusban bemutatnak, a gyerekek távolról sem voltak elszállva és a legapróbb baromsáhokért is fegyelmeztek a tanárok.

Ne felejtsük el a sorozatban csak Ivan az, aki olyan, mint akit leírtak a kérdésben és azért neki is van rá oka. Az apja veri, emiatt folyamatos rettegésben él (nézzétek meg hogy összerezzen ha felbukkan az aja), elhanyagolva érzi magát, mert nincs egy egészséges szülő-gyermek kapcsolata (már az első jelenetben leszarja az apja aki épp készül 9 hónapra lepasszolni a fiát és el se köszön tőle), haragszik a világra. Kb úgy viselkedik ahogy egy kamasz viselkedne a helyében.

Plusz ne felejtsük el azt se, hogy a sorozat is túloz. Az utolsó évadon nevetnem kellett. Ne mesélje be nekem senki, hogy jár abba a suliba cirka 200 gyerek és 0 szülő kezd el aggódni, hogy a gyerek hirtelen nem jelentkezik. Akármennyire tolják a kezdetektől, hogy a gyerekeket csak bedugják a szülők és leszarják a munka miatt, azért ott van pl Vicky anyja akivel nem ez a helyzet és szerintem a gyerekek minimum 25 százaléka egészséges kapcsolatot ápol a szülőkkel. Nem hiszem el, hogy nem tolongtak ott ezek a szülők, hogy mi a f.sz van, hol a gyerekem, miért nem ad életjelet napok óta.

Vagyis én ha kikerültem volna a suliból a végén és látom, hogy csak akkor tudják meg a szüleim, hogy ja amúgy halálos beteg voltam és elzártak a külvilág elöl, nevet változtatok és többet nem is keresem őket...

jan. 10. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!