Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Számotokra volt olyan film/sor...

Számotokra volt olyan film/sorozat ami befolyásolta az életeteket?

Figyelt kérdés
Szerintetek egy filmnek lehet nagy hatása egy emberre annyira hogy akár máshogy éljen mint eddig vagy ki próbáljon új dolgokat ?

2019. dec. 1. 15:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen igen, a filmeknek részben ez a szerepük.

Sose drogoztam, de miután megnéztem a Rekviem egy álomért című filmet, már a gondolatától is rosszul vagyok. Ellenben ismerek olyat, aki a film miatt hagyott fel a kábítószerrel, mert nem akart arra a sorsra jutni, mint a film szereplői.

2019. dec. 1. 15:45
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem élek máshogy, és nem is próbáltam ki semmit, de a személet is sokat számít, szerintem ilyesmire is gondolsz.

A "Nem kellesz eléggé" c. film nagy kedvencem. Nő vagyok. Sokszor belemagyarázunk dolgokat egy-egy szóba, tettbe, pillantásba. Hogy vajon mit akart azzal üzenni a pasi, biztos volt vmi oka. stb.

A filmnek az egyik üzenete, hogy NEM így van. Ha nem tesz semmit, akkor nem akar tőled semmit, és nem kell kombinálni, hanem el kell fogadni.

Ez nem csak (leendő) párkapcsolatra igaz, hanem munkára, barátságra, bármire.

Fogadd el, ha nem úgy alakul, ahogy tervezted. Úgysem tudsz mást tenni, kár rajta forogni.

Nagyban befolyásolt még a Jóbarátok, egyszerűen csak annyira imádtam, hogy 10-20 év elteltével is alap nálam.

A poénok még most is ütnek, és sok minden időszerű. Szoktuk idézni is, hiába teltek el évek.

2019. dec. 1. 16:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, számomra ilyenek voltak a következő filmek:

A békés harcos útja

Rocky-sorozatok

Kung-fu Panda

A Titok

2019. dec. 1. 17:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem a black mirror sorozatból pár rész volt ilyen.
2019. dec. 1. 19:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Született gyilkosok után nem néztem többé tévét és többet olvastam.
2019. dec. 1. 22:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a Lost c. sorozatból azt emeltem át az életembe, hogy ne csak egy nézőpontból lássak egy-egy dolgot. Minden ember másképp éli az életét, a különböző kulturális és szociális előismeretek jelentősen befolyásolják azt, ahogy valaki egy adott szituációhoz viszonyul. El kell fogadni másokat, a véleményüket, és nem kell a sajátunkhoz igazítani.
2019. dec. 2. 09:56
 7/8 anonim ***** válasza:
72%

Természetesen igen, a filmeknek csak ez a szerepük.

Sose drogoztam, de miután megnéztem a Belzebub c. filmet, állandóan azon lógok.

2019. dec. 4. 14:40
 8/8 anonim ***** válasza:
58%
Mióta megnéztem a Breaking badet hónapokon át kémiát tanultam, hogy most egész nap speedet gyárthassak.
2019. dec. 4. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!