Melyik film vagy sorozat volt az amelyik meghatározta vagy legalább valamennyire befolyásolta az életedet?
Figyelt kérdés
2023. máj. 8. 21:21
2/5 anonim válasza:
Sorozatból Isaura. Azóta a sorozat gyűlöletes a számomra.
3/5 anonim válasza:
Harry Potter, A Karib-tenger kalózai, H2O, A békés harcos útja, A Titok
4/5 anonim válasza:
Szívek szállodája. Tudom, kicsit viccesnek tűnhet hogy egy sokak számára ilyen “semmitmondó” sorozat bárkire bármilyen hatással is tud lenni, viszont amióta megnéztem valahogy nem érzek mindent szürkének és unalmasnak, és még a legrosszabb helyzetekben is mostanra már próbálom az élet jó olalát nézni (a sorozat előtt eszem ágában nem lett volna mégcsak mosolyogni sem).
5/5 anonim válasza:
A Gyűrűk Ura. Gyerekként láttam de egy éltere beleégett az agyamba az összes ikonikus jelenet. Sajnos Hollywood többé nem lesz képes olyan filmeket csinálni mint ez a trilógia. Nem tudom azt mondani hogy a Hobbit filmeket utáltam, de érezhető volt a különbség a sok CGI miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!