Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Akik régen bántalmazók voltak,...

Akik régen bántalmazók voltak, azok a gyerekeiket is bátorítják, hogy nyugodtan bántsák a gyengébbet?

Figyelt kérdés

szept. 12. 11:24
A kérdező szavazást indított:
Bántalmazó voltam és megbántam, a gyerekemnek nem engedem ezt a viselkedést.
Bántalmazó voltam és a gyerekemet még bátorítom is hogy verje a gyengébbet, mert nekem ezáltal bejött az élet
Nem csak bátorítom, de még megmutatnám kit bántottam/bántottunk. Őt becélozhatja, majd apa/anya megvédi.
11 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
73%

Volt egy film, nem tudom a címét, de az volt benne, hogy egy fiú beárult egy másikat, hogy ellopott egy holdkövet amit kiállítottak a suliban és a fiút letartóztatták, aztán felnőttként egy suliban tanítottak.

Na a film szerint a bántalmazó fiú volt aki "ellopta" a holdkövet és a bántalnazott aki beárulta.

Felnőttként mindkettőnek lett egy fia és a "holdkő lopó" fia volt a bántalmazott és a beáruló fia a bántalmazó.

Az igen drágámban Jimmy gyerekként bántalmazó volt, de a fiát ez ellen neveli.

szept. 12. 17:42
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Sok elvetemült szerint sajnos ez a menő életstílus.
szept. 12. 19:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Azok a kölyküket is bántják.

Aszerint lesz vki áldozat ill bántalmazó hogy azonosul e a szülői mintával vagy nem. Aki nem abbol lesz áldozat személyiség.

okt. 7. 08:02
 4/7 anonim ***** válasza:

3-as: ez nem igaz. Én mindig kiálltam az igazamért, megvédtem magam, karakán voltam, a gyerekemet mégis bántalmazták az iskolában. Tanári segédlettel.

Irigyek voltak rám.

okt. 26. 06:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Bizonyára, aki fiatalon szadista az valószínűleg azt adja öregebben is tovább. 32 évesen azt tapasztalom hogy egyre idiótább generációk követik egymást. Minket anno még fegyelmezetek, a mostani tizenéves korosztályban egyszerűen nincs önfegyelem, egyre gyagyásabbak..
nov. 8. 18:08
 6/7 anonim ***** válasza:
4es nézz utána, hogy kiknek a mániája, hogy mások irigyek rá.
nov. 9. 15:24
 7/7 anonim ***** válasza:

6-os: nézz utána, hogy kinek a mániája az örökös kötekedés, és a másik ember kioktatása.

Magadnak dirigálj, ne nekem.

nov. 10. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!