Akik régen bántalmazók voltak, azok a gyerekeiket is bátorítják, hogy nyugodtan bántsák a gyengébbet?
Volt egy film, nem tudom a címét, de az volt benne, hogy egy fiú beárult egy másikat, hogy ellopott egy holdkövet amit kiállítottak a suliban és a fiút letartóztatták, aztán felnőttként egy suliban tanítottak.
Na a film szerint a bántalmazó fiú volt aki "ellopta" a holdkövet és a bántalnazott aki beárulta.
Felnőttként mindkettőnek lett egy fia és a "holdkő lopó" fia volt a bántalmazott és a beáruló fia a bántalmazó.
Az igen drágámban Jimmy gyerekként bántalmazó volt, de a fiát ez ellen neveli.
Azok a kölyküket is bántják.
Aszerint lesz vki áldozat ill bántalmazó hogy azonosul e a szülői mintával vagy nem. Aki nem abbol lesz áldozat személyiség.
3-as: ez nem igaz. Én mindig kiálltam az igazamért, megvédtem magam, karakán voltam, a gyerekemet mégis bántalmazták az iskolában. Tanári segédlettel.
Irigyek voltak rám.
6-os: nézz utána, hogy kinek a mániája az örökös kötekedés, és a másik ember kioktatása.
Magadnak dirigálj, ne nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!