Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek is felháborító,...

Szerintetek is felháborító, hogy ezért beírást kaptam?

Figyelt kérdés

Tesi órán felmérést csináltunk pénteken. Ilyen sok fordulóból álló felmérést tudjátok. Nem voltam valami jól már aznap reggel sem, de tesi órán lett rosszabb. Jelentkeztem, hogy esetleg kimehetek e wc-re, de a tanár meg se akarta látni hogy jelentkezek.

2-3 perc múlva megint feltettem a kezem, akkor már felszólított mérgesen hogy mondjam. Mondtam mit szeretnék, de az volt a válasza hogy "ne akasszam meg a felmérést, majd ha végeztünk akkor kimehetek".

Megcsináltam a kövi gyakorlatot mikor én következtem (kissebb medicine labdát kellett eldobni), de akkor már annyira görcsölt a hasam, éreztem hogy hasmenésem lesz hogy jelentkezés nélkül kimentem.

Utána kaptam egy beírást hogy engedély nélkül hiányoztam az óráról...

Én ezt felháboritónak tartom, nem tudom ti hogy vagytok vele...

L/18

szept. 8. 15:55
1 2
 11/12 anonim válasza:
Anno jártam hasonlóan én is nem engedtek ki mert már csak 15 perc volt az órábol. Én meg nem mertem kimenni :( de inkább mentem volna ki...
szept. 12. 04:42
 12/12 anonim ***** válasza:
EGÉSZSÉGÜGYI SZÜKSÉGLETEKET SEMMI nem múlhatja felül.. Akár perelhetnél is ezért. JOGTALAN ezért beírást kapni.
szept. 13. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!