Szerintetek is felháborító, hogy ezért beírást kaptam?
Tesi órán felmérést csináltunk pénteken. Ilyen sok fordulóból álló felmérést tudjátok. Nem voltam valami jól már aznap reggel sem, de tesi órán lett rosszabb. Jelentkeztem, hogy esetleg kimehetek e wc-re, de a tanár meg se akarta látni hogy jelentkezek.
2-3 perc múlva megint feltettem a kezem, akkor már felszólított mérgesen hogy mondjam. Mondtam mit szeretnék, de az volt a válasza hogy "ne akasszam meg a felmérést, majd ha végeztünk akkor kimehetek".
Megcsináltam a kövi gyakorlatot mikor én következtem (kissebb medicine labdát kellett eldobni), de akkor már annyira görcsölt a hasam, éreztem hogy hasmenésem lesz hogy jelentkezés nélkül kimentem.
Utána kaptam egy beírást hogy engedély nélkül hiányoztam az óráról...
Én ezt felháboritónak tartom, nem tudom ti hogy vagytok vele...
L/18
#3, #8:
Juj, de kemények vagytok, persze ezt a tanárnak már nem mernétek mondani, ugye, de itt a Gy.k.-n aztán tele a szátok. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!