Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek is felháborító,...

Szerintetek is felháborító, hogy ezért beírást kaptam?

Figyelt kérdés

Tesi órán felmérést csináltunk pénteken. Ilyen sok fordulóból álló felmérést tudjátok. Nem voltam valami jól már aznap reggel sem, de tesi órán lett rosszabb. Jelentkeztem, hogy esetleg kimehetek e wc-re, de a tanár meg se akarta látni hogy jelentkezek.

2-3 perc múlva megint feltettem a kezem, akkor már felszólított mérgesen hogy mondjam. Mondtam mit szeretnék, de az volt a válasza hogy "ne akasszam meg a felmérést, majd ha végeztünk akkor kimehetek".

Megcsináltam a kövi gyakorlatot mikor én következtem (kissebb medicine labdát kellett eldobni), de akkor már annyira görcsölt a hasam, éreztem hogy hasmenésem lesz hogy jelentkezés nélkül kimentem.

Utána kaptam egy beírást hogy engedély nélkül hiányoztam az óráról...

Én ezt felháboritónak tartom, nem tudom ti hogy vagytok vele...

L/18

szept. 8. 15:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem igazolatlan óra, akkor nincs jelentősége.
szept. 8. 15:58
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Pityu ne fárassz már a hülye kamu kérdéseiddel.
szept. 8. 16:02
 3/12 anonim ***** válasza:
71%
Máskor foss a sarokba vagy a cipőjére. Akkor esetleg elhiszi az ostoba phasz, hogy jéé, tényleg szarnia kellett. Jéé, az ember bélműködése nem gombnyomásra működik 🤔
szept. 8. 16:05
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
Annyiban van, hogy a tanár lehetett volna empatikusabb. És ne neveljük a gyerekeket az igazságtalanság elfogadására
szept. 8. 16:26
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy sok diák palira akarja venni a tanárt, mindent kitalálnak, kamuznak, hogy ezt meg azt megússzák, és szerintem a tanár már innentől kezdve nem hisz senkinek. Ezért nem lenne szabad a többi hülyének szórakoznia a tanárral, mert az ártatlanok is megszívják.
szept. 8. 16:28
 6/12 anonim ***** válasza:
80%
Felháborítónak nem mondanám, csak igazságtalan. Velem hányszor volt ilyen a suliban...
szept. 8. 16:32
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én a szülő helyében rájuk szabadítanám az inspekciót.
szept. 8. 17:13
 8/12 anonim ***** válasza:
66%
Fostál volna az arcára, megtanulja, hogy ne szórakozzon a diákokkal.
szept. 8. 17:36
 9/12 anonim ***** válasza:
92%

#3, #8:

Juj, de kemények vagytok, persze ezt a tanárnak már nem mernétek mondani, ugye, de itt a Gy.k.-n aztán tele a szátok. 😁

szept. 8. 17:50
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok már iskolás, de én ebben a helyzetben nem kérdeznék, kérdés nélkül mennék. Van az az állapot, amikor pont kit érdekel, hogy ki mit mond...
szept. 8. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!