Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Így az első nap vannak fennaka...

Így az első nap vannak fennakadások az iskola mobiltelefon elraktározásban?

Figyelt kérdés
szept. 2. 08:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nem vették el

Most lett vége az évnyitónak, várjuk az ofőt, itt ülünk a terembe. Mindenki a telefonját nyomkodja xd

szept. 2. 09:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdezőnél is ez a helyzet. :D
szept. 2. 10:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk holnaptól lesz éles a rendszer.
szept. 2. 12:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Középiskolás fiamnál ma még nem vették el, holnaptól kell leadni. Megkérdezték amúgy, hogy ez idő alatt ki felel a telefonert, de azt mondták nekik, hogy ők maguk, az iskola semmilyen formában nem vállal érte anyagi felelősséget. Zseniális...
szept. 2. 13:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk meg próbaként reggel már begyűjtötték, vagyis tervezték. Minden osztálynak volt egy ládája amibe bele kellett tenni.

Azonban az egyik úgy gondolta, hogy úgy tesz mintha nem venné észre és elsétál a láda mellett, az ügyeletes tanár azonban utána ment, de közben a ládák őrizetlenül maradtak és egy páran odarohantak és kivették a telefonjukat aztán amennyien voltak annyi felé szaladtak, a tanár néni csak ordított, de szegény azt se tudta melyik után szaladjon.

Végül rácsapott egyet az asztalra és azt mondta, hogy ő ezt nem csinálja, neki elege van.

Ennyire lesz ez működőképes:DD

szept. 2. 15:28
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk az igazgatónő liberálisan próbálja kezelni a helyzetet. De szerintem ha ez a tankerüólet tudomására jut, akkor megüti a bokáját. Egy nyolcévfolyamos gimnáziumról beszélünk 11-19 évesek járnak ide.

Ma a tanórák előtt minden diáknak ki kellett rakni a telefonokat, a tanáriasztalra és az óra után mindenki visszavejeti. A szünetben az eszközök a diákoknál vannak. Ennek indoka az, hogy az iskolabüfést kötelezték a kártyás fizetés lehetőségére. Sokan a telefonjukkal fizetnek. Így fizetésre lehet használni a mobilt.

A következő óra elején megint ki kell rakni a telefonokat, majd az óra végeztével visszavehetik a diákok. Így megy a nap végéig.

A többi okoseszközt elvileg nem nézik. Akit elkapnak a szünetben vagy az órán okoseszközt használni az fegyelmi fokozatokat kap. Ha jól számoltam akkor a 12. (de lehet, hogy 15.) fokozat után eltanácsolják a suliból. Szerintem nagyon könnyű kopontozódni.

Az igazgatónő azért csinálja így mert a 70 fős tantestület nem akar felelőséget vállalni a telefonokért. Viszont ez az eljárás meg nem éppen a rendelet betartása. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz.

Állítólag a tankerület rendelt a 700 fős iskolának mobiltelefontároló szekrényeket, akkor már más lesz a rendszer.

szept. 2. 15:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Aki telefontartó kazettás szekrény gyárt az most megfogta az "isten lábát"

Jó pár ezerre szükség lesz.

Persze lesznek "furfingos" kölykök akik ezt is kijátszák, de biztos lesz olyan "nyalis" aki köpni fog a tanárnak.

szept. 8. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!