Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A tanárok szempontjából...

A tanárok szempontjából fontos az évnyitó (évzáró, egyéb ünnepély), vagy nekik is csak nyűg?

Figyelt kérdés
Kedves tanárok! Igaz lelketekre!

szept. 1. 09:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak nyűg.
szept. 1. 10:00
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha az osztálya/akiknek ő tanította be a műsort, szerepel.

Egyébként nyűg.

szept. 1. 10:10
 3/12 anonim válasza:
100%
Kinek,hogy? A mi oszifőnk szerette,de hallottam olyat,aki alig várta,hogy vége legyen.
szept. 1. 10:33
 4/12 anonim ***** válasza:
93%

Csak egy felesleges nyűg számomra a tanévnyitó ünnepség, pedig nálunk csak 30 perces. Ez szerintem kibírható.

Személy szerint az ünnepély után átöltözöm és úgy tartom meg a három osztályfőnöki órát.

szept. 1. 10:38
 5/12 anonim ***** válasza:
51%
Kib...szott nyűg minden nekik, hidd el. (mint mindenkinek, akinek dolgoznia kell) Sokkal nagyobb, mint a gyerekeknek. Mert ők tudják, hogy mennyire semmi sincs mögötte. Jártam egy ideig tanári társaságba.
szept. 1. 10:48
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Anyám tanár és nyűg neki. Meg elmondása szerint az összes kollégájának az.

Egyszer volt egy kollégája aki már nyugdíjba ment, és ő volt megveszve érte. Egyszer tán be is nyújtott egy javaslatot, hogy tovább kellene húzni, mert túl rövid.

szept. 1. 11:59
 7/12 anonim ***** válasza:
55%

Mindenkinek nyűg. Normálisabb iskolában ezeken már rég túlhaladtak, az évnyitót megtartják 1.nap 2 osztályfőnöki óra keretében, az évzárón meg csak kiosztják a biziket, egyéb jutalmakat mindenféle forgatag nélkül.

Nem még 40 fokban hosszúujjú öltöny bakker.

Ez ilyen szocializmusból visszamaradt marhaság. Meg az osztály vigyázz - hiányzók jelentése is.

szept. 1. 12:05
 8/12 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem ez kb.mindenkinek csak nyűg. Mondjuk nálunk is első nap reggel letudjuk kb 15 percben. Bőven elég.
szept. 1. 12:52
 9/12 anonim ***** válasza:
88%
Anyám is, apám is tanár, nem szeretik se az évnyitót, se az évzárót, pláne, hogy nekik nem csak annyi, amíg tart, hanem ezzel még előtte is meló van, teljesen feleslegesen.
szept. 1. 16:13
 10/12 anonim ***** válasza:
76%

Ez a "szükséges rossz" kategória.

(Egy egykori tanár.)

szept. 1. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!