Osztályokban tanító tanárok általában észreveszik hogy ki az akit zaklatnak, bántalmaznak? Olyan lehetséges hogy nem jön le nekik?
Figyelt kérdés
Amikor egy diák a társai miatt öngyilkos lesz, akkor milyen érzések kavaroghatnak bennük?aug. 24. 15:51
1/9 anonim válasza:
Lehetséges. Engem bullyingoltak általános iskolában 6 évig, a tanároknak meg csak az jött le, hogy "üldözési mániás panaszgép vagyok" meg végére sokszor már szószerint az anyámba zavartak el, amiért panaszkodni mertem nekik, miközben lány létemre a társaim többször testileg is bántalmaztak...
2/9 anonim válasza:
Tanártól függ. Az a tanár, akit tényleg érdekel az osztály és a diákok jólléte, az észre fogja venni és megoldást keres. De aki tojik az egészre, az vagy tényleg nem látja, vagy úgy tesz, mint aki nem látja, mert nem akarja megoldani a helyzetet.
3/9 anonim válasza:
Általában mindenki kuka, ha valami gond van.
4/9 anonim válasza:
Ők általában csendes, magukba forduló emberek, akikkel a tanárnak semmi gondja sincs, csak arra gondol, hogy bár mindegyik ilyen lenne!
5/9 anonim válasza:
Általában igen. Sőt, sajnos igen gyakori az, hogy a tanárok is megalázzák, kigúnyolják, nevetség tárgyává teszik azt a gyereket, aki amúgy is utál iskolába járni az osztálytársai miatt.
6/9 Metionin válasza:
Sokszor tudnak róla csak pont leszarják.
7/9 anonim válasza:
Nálam annó még a tanár is megszégyenített, azt mondta "azért vernek, mert látják milyen hülye vagy". Az idén kiderült autista vagyok.
8/9 anonim válasza:
Tanár vagyok. Én komolyan szoktam venni az ilyesmit, habár nálunk szerencsére ritka dolog a bántalmazás. Pont az szerettem volna én is írni, hogy tapasztalataim szerint ép értelmű autisták szúrnak szemet a többieknek, csak akkor még senki nem tud róla, maga az áldozat sem.
9/9 anonim válasza:
Engem úgy kicsináltak hogy utcára menni se mertem éveken keresztül.
Olyan iskolát kell választani ami normális és a diákok is azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!