Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan szerezzek barátokat az...

Hogyan szerezzek barátokat az osztályomból?

Figyelt kérdés
Tizedikbe megyek, de a kilencedikes szociális életem gyötrelem volt. Ha tehetném, visszamennék az időben és mindent máshogy csinálnék. Nem sikerült rendes kapcsolatot kialakítanom az osztályommal, ők sajnos úgy ismertek meg, hogy csendesebb típusú lány vagyok. Nem beszélgetünk egymással. Van 1-2 ember akivel azért elvagyok, de velük sem az igazi. Félek az osztálytársaimtól, félek, hogy teljesen más személyiségünk van és így nem fogadnának be, helyette csak furának tartanának meg valószínűleg kibeszélnének, mert ugyebár az minden tinilány hobbija.. Már mindenkinek vannak barátai, csak én vagyok az, akinek nincs:(.Az is annyira elszomorít, hogy néhány órán egyedül ülök. Nem tudom hogy kéne változtatnom. Az is fura lenne, ha csak így a semmiből odamennék hozzájuk beszélgetni, miután megszokták, hogy alig szólok hozzájuk. Ha másnem akkor sulit váltok, amit kicsit sajnálnék, mert az iskola tetszik, csak pont ilyen osztályt fogtam ki. De még 3 évet így nem akarok élni :( nagyon megterhel és eléggé szorongok/stresszelek is a sulikezdés miatt.

aug. 21. 09:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem menj oda nyugodtan ahhoz, aki számodra szimpatikus, és nyiss feléjük te. Vagy próbáld meg azokkal mélyíteni a kapcsolatot, akikkel írtad is, hogy elvagy. Menjetek el suli előtt egy limonádéra, vagy fagyira, vagy valami hasonlóra, közben meg beszélgessetek egy jót. Aztán hátha adja magát a dolog, és lesz még ilyesmi programotok.
aug. 21. 12:35
 2/2 anonim ***** válasza:
49%

Fiú vagy lány vagy?

Osztályfőnököd milyen, tudnál vele beszélgetni erről?

aug. 21. 19:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!