Fogják engedni, hogy meccset nézzek?
Figyelt kérdés
Rajongok a fociért, de osztálykirándulásra megyünk 5 napra Zakopaneba. Kedden indulunk. Nem akarnék lemaradni semmilyen meccsrõl se2024. jún. 16. 13:23
1/6 A kérdező kommentje:
#megjottekamagyarok
2024. jún. 16. 13:24
2/6 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tanarok-iskolatarsak..
Ajánlom az itteni válaszokat.
3/6 anonim válasza:
Egyébként ezt miért nem a tanároktól kérdezed meg te is, meg a másik kérdező is? Amikor én voltam gyerek, akkor is voltunk úgy kiránduláson meg táborban, hogy pont EB/VB/Olimpia, egyéb anyámkínja volt, a tanárok éppen úgy nézni akarták, mint bárki más.
5/6 anonim válasza:
Szerintem ez másik kérdező, ebben a kérdésben elvileg kedden (holnap) indulnak 5 napra, a másik kérdezőék meg elvileg ma indultak, és szerdán érkeznek, pont a magyar meccs idején :D
Amúgy igen, ugyanazok a válaszok érvényesek, még az is lehet, hogy pár osztálytárs-haveroddal együtt tudjátok nézni a meccset valami közös helyiség TV-jén :D
6/6 anonim válasza:
Igen, ez másik kérdező. Az erdélyi kérdés az enyém. Már itt vagyunk a szálláson és egy kocsmába ültünk be, itt várjuk az osztrák - franciát épp.
Ez a kérdés tuti kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!