Szerintetek ha elkéretőzök előbb a munkahelyemről, mert szeretném megnézni szerdán a magyar meccset akkor elengednek? Vagy ha szerda helyett kedden vagy csütörtök megyek be az irodába?
Havi 2x kell bejárnom az irodába dolgozni, 3 órára lakom az irodától, és így lemaradnék a szerdai meccsről.
Szerintetek ha felajánlanám, hogy szerda helyett kedden vagy csütörtök vagy péntek mennék be és elmondanám őszintén, hogy a meccs miatt, akkor bele menne a főnök, vagy komolyan vehetetlennek gondolna és elkezdenének kezdeni keresni a helyemre valakit?
Nem akarom a munkanapom lerövidíteni, ezért is lenne elsősorban az az ötletem, hogy egy másik nap megyek be és nem az, hogy előbb elmegyek.
Vagy hagyjam az egészet? Nagy football rajongó vagyok, jó lenne látni a meccset, de már nem vagyok gyerek, a munka természetesen fontosabb, ha rossz ötlet lenne már felvetni a gondolatot is szerintetek, akkor inkább hagyom az egészet.
Miért nem veszel ki egy nap szabadságot?
Mármint HO ideje az ugyanúgy "munka" szóval gondolom nincs azzal probléma, ha mondjuk kiveszel a héten 1-2 napot. Bár nem tudom nálatok mi a policy és mennyivel előtte kell jelezni.
Meg a főnököd is te ismered, te tudod, hogy mennyire lenne toleráns. Én biztos nem így állnék elő, hogy szerdán meccset akarok nézni, ezért csütörtökön jönnék be..
De nem értem, mit kell ezen nézni, izgulni, már most megmondom, mi lesz:
az egyik nyer, a másik veszít, addig meg sétálgatnak, futkároznak, rúgdósnak egy labdát, és kész, és pár hét múlva a kutya se emlékszik, hogy mi volt.
Nálunk ezt simán elő lehetne adni így a reggeli megbeszélésen: "sziasztok, holnap itthonról leszek, mert csak 3-ig tudok lenni. csütörtökön megyek be az irodába"
A kérdésedből úgy tűnik, hogy nálatok nem így mennek a dolgok. Neked kell ismerni a főnököt. Amúgy ha elégedettek veled alapból, biztos nem kezdenek mást keresni a helyedre emiatt. Lényeg, hogy a munka legyen kész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!