Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Bántottak az iskolában?

Bántottak az iskolában?

Figyelt kérdés
Hogy élted meg?

máj. 22. 20:51
1 2
 11/11 anonim válasza:

Engem csak egyszer bántottak fizikailag,amikor az egyik lány odanyomott kint a padhoz és elkezdte ráncigálni a hajamat.

Engem azért bántottak mert ugyebár ahogy a felülvizsgálataim is bizonyítják, elég lassúcska vagyok és a memóriám sem a legjobb. Nyolcadikba új iskolába kerültem mert elköltöztünk,ott borzasztó volt a közösség,anyum a mai napig bánja hogy oda iratott engem.

Még az elején alakulóm volt egy fiúval és el is hagytam érte az akkori páromat (hálistennek),de mint kiderült ez az egész csak arra volt jó nekik hogy iskolaszinten szekáljanak mert a fiú fiatalabb volt nálam.

Utána meg második félévben elkezdett keringeni az hogy én biztos autista vagyok (egyébként kilencedikbe kiderült tényleg az vagyok valamilyen szinten,csak ők még a jelentését se tudták xd),ez is nagyon rosszul esett mert akik jóba próbáltak lenni velem azok csak azért mert egy zavaros ember voltam a szemükbe aki mindig egyedül van.

Azóta sokkal jobb közösségbe kerültem.

jún. 8. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!