Nem lehetne legalább ezeket a válaszokat nem lepontozni...?
Engem a válogatott gimis osztályomban szoktak kiröhögni, kibeszélni, meg rajtam poénkodni a menők, amiért végig becsülettel tanultam, és készültem az órákra. Ha becsúszott egy hármas, és vagy a tanár olvasta fel, vagy olyan osztotta ki a dolgozatokat, akkor onnantól a nap végéig azt hallgathattam, hogy "juuuj, xy-nak csak hármas lett! mi lesz most?".
Az egyik népszerűbb srácot pedig többször hallottam, amint a hátam mögött stréberként hivatkozik rám. A nevem helyett hívott így. Nem tudom, tudta-e, hogy hallom, de már nem zavar.
Bántott, amiért így viselkedtek velem, azonban egész hamar túl tudtam magam tenni ezen az egészen, de el nem tudom mondani, mennyire jót tett, hogy elballagtunk és kikerültem abból a közegből! Azóta lett önbizalmam, határozottságom, jobb kiállásom, és még sorolhatnám.
Nekem egy fő bully-m volt/van, tipikus g..i, tavaly dobáltak, nevemet csúfolták. Beállt mellé pár gyerek is, azokkal is b..tatott.
De már csak néha jön beszólni.
és ez középiskola, felnőtt emberek :)))
Én sajnos nem vagyok ilyen bátor, pedig jól jönne :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!