Ha valakit bántottak az iskolában, rendszeresen megalázták és szóban bántották, emiatt sok hülyeséget csinált abban az időszakban, az mégis mennyi év alatt tudja feldolgozni úgy ezeket a dolgokat, hogy ha eszébe is jut, ne zaklassa fel?
Figyelt kérdés
2020. júl. 24. 09:34
1/3 anonim válasza:
Nekem olyan 5-6 év volt, de ennél sokkal komolyabb traumák is értek a családom által, az iskolai kiközösítés és bántás csak egy volt a hosszú listán, amit fel kellett dolgoznom. Ami nekem sokat segített, az 3 év terápia és ugyanennyi önismereti csoport volt, azzal együtt sokkal gyorsabban ment, mint amikor egyedül próbálkoztam vele.
2/3 anonim válasza:
Nekem kellett egy jó 3 év érettségi után, mire meg mertem szólalni egyáltalán több ember előtt, annyira bennem volt. Teljesen olyan 5-6 év alatt dolgoztam fel, most már egyáltalán nem foglalkozok vele, eszembe se jut. Nem jártam terápiára, magam dolgoztam fel.
3/3 anonim válasza:
Olyan tarsasag ahol ezt felülirjàk.
Ha valahol befogadnak szivesen vannak veled stb akkor le lehet zarni a multat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!