Egy középiskolás diáknak, aki rendszeresen puskázik dolgozatokon, milyen érzés amikor lebukik?
Nem puskázok: 1
Puskázok: lehet 1, de akár 5 is.
Jobban megéri. Persze lehet azon izélni, hogy jaj megharagszik a tanár. Akkor mi van, mit csinál? Ugyanazt a dogát írom mint a többiek utána is.
Ahol lehet puskáztam. Ha lebuktam akkor legközelebb ügyesebb voltam..
Semennyire nem érdekeket, és soha nem láttam kárát ennek.
Én végig puskáztam matekon kívül mindent amit tudtam. Persze írásbelik után daráltam szóbeliket, meg amikor szóban feleltünk suliban akkor tanultam, de egyébként hidegen hagyott az egész. Persze órákon figyeltem, így alapból tudtam egy kettes szintet, de továbbtanulás miatt kellett a jó átlag.
Mikor lebuktam nem érdekelt, csak arra figyeltem, hogy következő dogára más taktikám legyen vagy volt hogy tabultam rá, mert ha sokszor buksz le figyelni fog tanár.
Mivel proginfón vagyok, egyáltalán nem érdekelt és nincs is rám kihatással hogy puskáztam. Attól még tudok tanulni, mert nem vettek volna fel egyetemre ha elszúrom az érettségin a szóbelit (mert csak az a tanulós, meg persze töri írásbelin az esszékhez kell valami tudás).
Szóval ha nem humán szakra mész, puskázás a lehető legjobb dolog, mert lesz egy csomó szabadidőd. És sajnos csak egyszer fiatal az ember, szóval minden percét ki kell élvezni.
Nem puskáztam.
Mire megcsináltam a puskákat, addigra megtanultam az anyagot... 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!