Az elit, magániskolákban mennyire lenézőek azzal a gyerekkel, akiről kiderül, hogy korábban nehéz élete volt?
Voltunk elit iskola tanaraival kspcsolatban es ok megvedtek a gyerekeket az oket ero serteseket. Ott nem sertegeghettek egymast a gyerekek.
Minden gyerek utan szedik a tandijat es minden ugyfeluket feltve orzik,nehogy elveszitsek.
Példaként érdemes elolvasni Gács Rezső élettörténetét...a nyolcadik kerületben született, élt egy darabig nagyon szegény családban...
...aztán lett, aki...
Külföldön jártam egy ideig magánsuliba, ott nem emiatt nézték le a másikat, hanem származás miatt. Aki nem volt odavalósi és nem anyanyelvi szinten beszélte a nyevüket (értsd, tudott beszélni csak akcentusa volt) azt támadták, később olvastam hogy egy random barna gyereket is megaláztak a suli épületén kívül.
Az anyagiak nem számítottak, sosem volt versengés, hogy kinek milyen menő cucca van vagy kinek mi az apja-anyja.
Amúgy idehaza jártam egy sima gimibe, ahova jött egy osztálytársnő, aki kőgazdag volt, mégis a legboldogtalanabb volt az osztályban, mert az apját jobban lekötötte a munka, nem törődött vele elege. A lány az egyik óra közepén kiment a mosdóba és ott próbált meg öngyilkos lenni, szerencsée nem sikerült neki, bár valószínűleg nem is meghalni akart csak figyelmet felhívni.
"a gazdag apja/anyja nem tudott róla, nemrég került hozzájuk"
Túl sok török sorozatot nézel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!