Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan hagyjam figyelmen...

Hogyan hagyjam figyelmen kívül a ribiket az osztályomban?

Figyelt kérdés
Nos én kolis vagyok és az osztályom eléggé züllött társaság. És van három csitri akiket szinte istenként tisztel az osztály 90%-a és most ez a három csitri olyan dolgokat terjeszt barátnőmről és rólam amik egyáltalán nem igazak, sőt mind alaptalan. Egyszerűen zavar és tényleg nagyon csúnya megalázó dolgokat mondanak rólam, de ezeket sajnos nem tudom bizonyítani és mivel szinte mindenki az ő oldalukon áll, nem fog nekünk segíteni senki. Még az osztályfőnöknek is fölöslegesnek látom elmondani mert ismerem annyira őket, hogy ezután még durvább dolgokat fognak kitalálni. Mit tegyek?

2024. ápr. 24. 15:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
29%
10, köszi az őszinteséged! Én meg mosd ado neked zöldet mert ez értelmesválasz volt.
2024. ápr. 24. 17:41
 12/13 anonim ***** válasza:
65%

Nem rossz kakukkfiókának lenni.Jobb mint békának, akik egymást rántják az üstben vissza és vissza.

Az idő nektek ketyeg. Szó nélkül pergessétek le magatokról a rágalmakat, aki ismert tudja kik vagytok aki nem az nyugodtan higyjen nekik.Azt mondanak rólad amit akarnak, te tudod az igazadat-és ez a lényeg. Az igazságból mindig egyetlen egy darab van. Jézus is hagyta hagy gyalázzák, nem szólt vissza hanem ment előre.

2024. ápr. 24. 18:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Én nagyon egyszerűen kezeltem a hasonló, agyonsztárolt p.icsákat. Egyszerűen látványosan l.eszartam őket, akármit szóltak be, úgy tettem, mintha nem hallanám. Egy idő után leszálltak rólam.
2024. máj. 4. 13:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!