A tanárok kajak ennyire naivak?
beszedik a telefont nehany oran. Es arra nem gondolnak hogy a diak behoz egy régi elromlott telot?
enis ezt csinalom, siman kijatszom a rendszert:) nekem ne szedje be senki, 18 vagyok, azaz ugyanugy nagykoru mint a tanarok, nem kiskolyok, majd en tudom szabalyozni hogy mikor akarok odafigyelni oran es mikor nem, ennyi
Kérdező te csak megjátszod, hogy ekkora kretén vagy, vagy valóban ilyen a stílusod?
Jól írta valaki előttem, hogy majd jó leszel a segédmunkások közé!
Azt sem értem honnan veszed, hogy magányosak vagy épp öregek vagyunk. :D Igazi debil vagy komolyan! Ereditek nagyon a beszólásaid.
A kérdezőnek (leendő közmunkás) addig nagy a szája míg anyuci és apuci eltartja. Önállósodni képtelen mert a telefonozás miatt minden munkahelyről kívágják majd a harmadik munkanap.
Ha a szülők elzárják majd a pénzcsapot akkor még kiír egy kérdést a gonosz szülőkről.
A kérdésre válaszolva: nem, a tanárok nem ennyire naivak. De a kérdezőhöz hasonló hüly.egyer.ekek még jobb is, ha szépen csendben telefonoznak az órán, ugyanis kár velük akár csak egy percet is vesződni, úgyis ostobák maradnak egész életükben. Akarata ellenére senkit nem lehet megtanítani viselkedni meg egy minimális tudást magába szívni... A kérdezőhöz hasonló mentalitásúakból lesznek a funkcionális analfabéták, akiknek reményük sem nagyon lesz egy normális életre, mert ekkora mar.hát, ilyen hozzáállással a kutya nem fog alkalmazni értelmezhető fizetésért.
Ha a kérdezőnek lenne egy ici-pici sütnivalója, akkor ezt tudná, de alighanem itt tényleg egy világ h.ü.l.y.é.jével van dolgunk. Nem kell lesüllyedni a szintjére.
Fú, neked nem kéne szaporodnod öcsém.
De lehet kéne, hogy megtudd milyen érzés egy ugyanilyen nyikhaj semmirekellő gyerek szülője lenni, aki miatt lehet szégyenkezni. Legalább egy kicsit aláásná majd a saját önbecsülésed.
"Te meg azon görcsölsz hogy taktikázd ki a napközis tanáraid hogy nyomogathasd a tiktokot. Életforma."
Ő lesz az aki 10 év múlva majd itt nyöszörög gyakorin, hogy lassan 30 évesen anyu keveri neki a kakaót és erről a világ meg a rendszer tehet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!