A tanárok kajak ennyire naivak?
beszedik a telefont nehany oran. Es arra nem gondolnak hogy a diak behoz egy régi elromlott telot?
enis ezt csinalom, siman kijatszom a rendszert:) nekem ne szedje be senki, 18 vagyok, azaz ugyanugy nagykoru mint a tanarok, nem kiskolyok, majd en tudom szabalyozni hogy mikor akarok odafigyelni oran es mikor nem, ennyi
"Hala istennek jovore mar erettsegizek es elhagyom a szutyok magyar oktatast"
Mondanám, hogy jó segédmunkás lesz előled, de ott lapáttal vernek nyakon, ha nem dolgozol és csak a telefont nyomod.
enis ezt csinalom, siman kijatszom a rendszert:
🤡🤡🤡🤡🤡
Van aki 18 évesen egyetemre jár, dolgozik, és járja a világot.
Te meg azon görcsölsz hogy taktikázd ki a napközis tanáraid hogy nyomogathasd a tiktokot. Életforma.
A tanár csak azért szedi be a telefont mert az igazgató erre utasította. Púp a hátára. Minden tanár látja hogy a hülye gyerek telefonozik a pad alatt, csak hagyja mert így debil Pistike nyugton van és nem zavarja az órát.
Legalja sulikban (ahová a kérdező jár) még az érettségin sem veszik észre ha a gyerek telefont is használ. Más kérdés hogy még így sem sikerül valami fényesre az érettségi.
Nagyon szar a mai kor oktatás szempontjából.
Az kellene mint régen
7 től 16 ig minimum kínlódni az iskolában
- semmi szórakozás csak az unalmas tananyag
- felni a tábla előtti feleléstől
- közben a lelki terror az osztálytársak től is . Ronda vagy ? Dagi vagy? Szegények a szüleid ? Piszjaljanak !!!
Úgy kellene a mai gyerekeknek is iskolába menni hogy féljenek! Folyamatos fáradság (energiaitakokat megvonni) és erős legyen a nyomás - megfelelési kényszer rajtuk. 😡😡
#18 ne rohogtess kerlek, mert ezen most ugy felrohogtem hogy a tanar majdnem kikuldott orarol!😂😂😂🤣🤣🤣🤣
na mindegy, megyek inni a hellem😋
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!