Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A tanárok kajak ennyire naivak?

A tanárok kajak ennyire naivak?

Figyelt kérdés

beszedik a telefont nehany oran. Es arra nem gondolnak hogy a diak behoz egy régi elromlott telot?

enis ezt csinalom, siman kijatszom a rendszert:) nekem ne szedje be senki, 18 vagyok, azaz ugyanugy nagykoru mint a tanarok, nem kiskolyok, majd en tudom szabalyozni hogy mikor akarok odafigyelni oran es mikor nem, ennyi

2024. ápr. 10. 21:27
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
87%

"Hala istennek jovore mar erettsegizek es elhagyom a szutyok magyar oktatast"

Mondanám, hogy jó segédmunkás lesz előled, de ott lapáttal vernek nyakon, ha nem dolgozol és csak a telefont nyomod.

2024. ápr. 10. 22:10
 12/33 A kérdező kommentje:
bocs mindenkinek, biztos en vagyok a bunko🤷‍♀️
2024. ápr. 10. 22:12
 13/33 anonim ***** válasza:
8%

enis ezt csinalom, siman kijatszom a rendszert:

🤡🤡🤡🤡🤡

2024. ápr. 10. 23:40
 14/33 anonim ***** válasza:
87%

Van aki 18 évesen egyetemre jár, dolgozik, és járja a világot.

Te meg azon görcsölsz hogy taktikázd ki a napközis tanáraid hogy nyomogathasd a tiktokot. Életforma.

2024. ápr. 11. 00:57
 15/33 anonim ***** válasza:
88%
Most komolyan nem bírtok ki 5 órát telefon nélkül? Tudjuk, hogy szar az oktatás, de így hogy oda se figyeltek a tananyagra, tényleg csak elbutultok. 18 vagy, nagykorú. Ha ennyire felnőttesdit akarsz játszani húzd a beled dolgozni, hisz a felnőttek ezt csinálják.
2024. ápr. 11. 03:06
 16/33 anonim ***** válasza:
91%
Most komolyan. Egy gyermek felfogású nem bírja letenni a telefont. Ha figyelsz a tanárra, sokkal de sokkal kevesebb tanulnivalód marad, és talán megragadnak benned dolgok amik hasznosak.
2024. ápr. 11. 07:01
 17/33 anonim ***** válasza:
95%

A tanár csak azért szedi be a telefont mert az igazgató erre utasította. Púp a hátára. Minden tanár látja hogy a hülye gyerek telefonozik a pad alatt, csak hagyja mert így debil Pistike nyugton van és nem zavarja az órát.

Legalja sulikban (ahová a kérdező jár) még az érettségin sem veszik észre ha a gyerek telefont is használ. Más kérdés hogy még így sem sikerül valami fényesre az érettségi.

2024. ápr. 11. 07:25
 18/33 anonim ***** válasza:
12%

Nagyon szar a mai kor oktatás szempontjából.

Az kellene mint régen

7 től 16 ig minimum kínlódni az iskolában

- semmi szórakozás csak az unalmas tananyag

- felni a tábla előtti feleléstől

- közben a lelki terror az osztálytársak től is . Ronda vagy ? Dagi vagy? Szegények a szüleid ? Piszjaljanak !!!

Úgy kellene a mai gyerekeknek is iskolába menni hogy féljenek! Folyamatos fáradság (energiaitakokat megvonni) és erős legyen a nyomás - megfelelési kényszer rajtuk. 😡😡

2024. ápr. 11. 07:56
 19/33 A kérdező kommentje:

#18 ne rohogtess kerlek, mert ezen most ugy felrohogtem hogy a tanar majdnem kikuldott orarol!😂😂😂🤣🤣🤣🤣

na mindegy, megyek inni a hellem😋

2024. ápr. 11. 07:59
 20/33 anonim ***** válasza:
74%
Hú a menő gyerek megszólalt! Issza hellt! Azta!
2024. ápr. 11. 08:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!