A tanárok kajak ennyire naivak?
beszedik a telefont nehany oran. Es arra nem gondolnak hogy a diak behoz egy régi elromlott telot?
enis ezt csinalom, siman kijatszom a rendszert:) nekem ne szedje be senki, 18 vagyok, azaz ugyanugy nagykoru mint a tanarok, nem kiskolyok, majd en tudom szabalyozni hogy mikor akarok odafigyelni oran es mikor nem, ennyi
"majd en tudom szabalyozni hogy mikor akarok odafigyelni oran es mikor nem, ennyi"
Jól van, Renátó, segédmunkásnak még jó leszel az építőiparban.
aranyisak vagytok, es koszonom a bokokat!😊 csak sajnos se nem renato, se nem altalanos iskolas vagyok...
Hala istennek jovore mar erettsegizek es elhagyom a szutyok magyar oktatast
Azta de menő vagy! Most nagyon jól megmondtad...
Ezért érdemes volt egy kérdést kiírni. Agyilag nem vagy 18 ne aggódj.
#6, nembaj, ti "megmondtátok", az a lenyeg, remelem jobban alszolXD
orulok hogy ezt egy kerdes alapjan megalapitottad. Ezert nincsenek emberi kapcsolataid, es ezert vagy maganyos ugye?🥺 Mert ha talalkozol valakivel egybol faszan megallapitod hogy milyen es velemenyt alkotsz. Megsugom: ha nem igy tennel, nem lennel maganyos
Miért ne lennének emberi kapcsolataim vagy miért lennék magányos? :D Mert leírtam agyilag nem vagy 18? :D Te tényleg egy debil vagy. Igaz a tinik így viselkednek. Majd kinövöd remélhetőleg.
Nagyon gyerekes a kérdésed meg ez a vergődés a telefon miatt.
Jaj nem látta meg a tanár, hogy másikat raktál ki. Hú de kijátszottad.
Kár hogy másik két válaszoló sem ért veled egyet. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!