Mindenkit fojtogatnak az osztályban, nagyon félek bemenni, ezzel mit lehet kezdeni?
2, én is az voltam, mert évet ismételtem.
De ha nem is ismétel valaki évet,
ha visszatartják az oviban egy évig akkor 9.-ben szeptemberben 15 éves lesz és tanév közben betölti a 16-ot.
Simán lehet, hogy a kérdező 15 évesen ment kilencedikbe és szeptember és március között valahol betöltötte a 16-ot.
Kérdező, az a gond, hogy ennek a leállításáért nem tudsz sokat tenni. Ha egy csapat gimis valami baromságot a fejébe vesz, akkor beszélhet velük a szülő, az igazgató, a tanár, csinálják tovább, amíg el nem unják.
Az önvédelmet azért nem ajánlom, mert minél jobban ellenkezel, annál jobban rád szállnak. Ha látják, hogy nem úgy reagálsz, ahogy egy átlagos tanuló, hanem visszaütsz, kiabálsz, stb, az csak felizgatja őket.
Lehet rossz tanácsot adok, de én odamennék ezekhez és magam kérném, hogy engem ne hagyjanak ki a buliból. Pont így, hogy nem elkapnak valakit, annyira nem is lesz nekik vicces és nem fognak téged "támadni".
Régen voltam sulis, de én ilyenkor az illetőt mindig orrba vertem, felrúgtam vagy valamely testrészét úgy megbikáztam hogy rendszerint intő lett belőle, de utána nem is nyúltak hozzám!
Ha mulya vagy, életed végéig csesztetni fognak!
Valamikor oda kell állni és megmutatni hogy "KI AZ ÚR A HÁZBAN!"
jelszó: "Ne hagyd magad!"
A mi sulink olyan volt mint egy börtön! Minden napra volt valami balhé és le kellett bokszolni valakivel! Ha nem suli alatt, akkor suli után!
Sokat tanult ott az ember! Én se voltam az erőszak híve, de amikor bedurvultam annak mindig sírás lett a vége! Szokták mondani hogy ne húzogasd az oroszlán bajszát! 😉
3. Kis kézi súlyzókkal növelheted az ütőerőt, gyorsaságot, állóképességet.
Igen, ez is olyan mint a gitározás. Ha nem gyakorolsz elsatnyul a képességed. Már nem úgy fogod a "húrokat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!